Nagyon fontos! Hova vigyem a kislányomat? Megtehetem?
Ezért hiba 1 éves kapcsolatba gyereket vállalni. Ha vártatok volna még, akkor idővel előjöttek volna ezek a dolgok és tudtál volna szabadulni.
De így is lépj le, mindenképp.
15ös, teljesen mindegy, veri a nőt és elissza a pénzt. akármit is csinál a nő, ez így nem helyes és el kellene hagyni a ezt az embert.
kérdező, ha amúgy is a te fizetésedből éltek, költözz ez és tedd meg a jogi lépéseket, hogy minél előbb gyerektartást kapjon a kicsi!
"A kislányom 3 éves lesz, jövőre kezdene oviba járni, de rettegek az egésztől, így is megkapom mindig mindenkitől (jogosan) hogy miért feküdtem össze egy ilyen emberrel, mint a párom."
Ha jól értem, te jobban félsz attól, hogy megszólnak mások egy elrontott lépés miatt, mint attól, hogy a saját érdeketekben változtass.
Az a véleményem, hogy szard le mások okosságait. Kívülről, utólag mindenki okos, de attól, hogy ezt elszavalják neked, semmi sem lesz jobb.
Az a lényeg, hogy merj lépni, remélem valaki támogat (pl. nagyszülők). A kislányod pedig ne azt érezze, hogy kár volt bevállalnod. Ő megszületett, szeresd és örülj neki, nem tehet róla, hogy milyen az apja.
Szerintem egyébként nem fog nagyon kapálózni a lányáért, legfeljebb az érinti majd rosszul, ha ezek után nem tartod el. Szóval inkább költözz, nehogy bántson, amíg a gyerekelhelyezésre vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!