Hogyan vehetném rá a 2,5 honapos kislányomat a hason fekvésre? Tényleg annyira fontos a hasra fektetés?
Aha, próbálgattam én is a lányomnál, semmi értelme, ha üvölt. Azt hiszed, majd megszokja??? Szinte kizárt.
Sokan mondják, kötelező. Az enyémnél szinte kimerítettem a próbálgatással a gyerekkínzás kategóriát. Soha egy percig nem feküdt hason a lányom, aki tökéletesen egészséges, az átlagnál erősebb 4 éves.
Az öt hónaposom meg imád hason lenni.
Igen, mondhatni hogy fontos.
Én sem erőltettem egyébként túl ezt a dolgot nagyon.Naponta kb 1szer amikor nagyon aktív volt, kivettem a kókuszmatracot a kiságyából, a mi ágyunkra raktam, és leültem a földre vele szemben amikor hasra raktam.Elég jól el volt, bohóckodtam neki, meg raktam oda játékokat, de mikor láttam, hogy elege van, akkor befejeztük.
Jól és korán fejlődő baba lett belőle, 7 hónaposan már bútorok mellett rohangált, 9 hónaposan meg már sétált a lakásba segítség nélkül.Most 22 hónaposan pedig egy kis ördög..rendszeresen a konyha asztalról kell leszednem, mert felmászik! :D
köszönöm a segítséget :)
De viszont nagyon szeret vállon lenni és akkor nagyon szépen tartja a fejét meg forgatja ugy nézelődik
nem szoktam teli pocival hasra fektetni
már mindent kipróbáltunk nem érdekli semmi ha hason van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!