Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Nem éreznétek cikinek, megalázónak a férj helyében?
A férj vezető beosztásban dolgozik, nagoyn jól keres.
A feleség eddig otthon volt a gyerekekkel, most visszament dolgozni 6 órában - egy ügyfélszolgálatra.
Milyen lehet egy ilyen nőt elvinni egy céges eseményre?
16: Azt nem tudom, hogy egy céges eseményen hogy jönne szóba bármelyik infó is az eddig felsoroltak közül.
Tehát hogy mi is a ciki tulajdonképpen.
Ott egy nő, mosolyog, nézi a díjkiosztást, mint mindenki más, megissza a narancslét. Más nemigen fog történni.
Az, hogy mivel foglalkozik valakinek a házastársa, sokkal inkább szóba kerül az ott töltött évek alatt, nem gondolod?
21: Én is tanultam napi 14 órákat 25 éven át. De amellett semmire nem volt időm. Szóval ezt csak úgy tudtam megtenni, hogy a családom még a kész szendvicset is a számba tolta.
A kéményellenőrzésről és a közös költségről, mosógépről azt sem tudtam, hogy léteznek. Hárman dolgoztak a kezem alá, a szakdolgozatomat a határidő előtti 5 éjjelen is írtam, anyám taxival vitt az éjszakai fénymásolóba, és segített a fénymásolásban, hogy ne késsem le a határidőt, gépírónőt a szomszédban találtam, és hajnali 5-kor vihettem neki, hogy délutánra gépelje be, amit az éjjel írtam és fénymásoltam, délután 4-kor vittem a következő adagot.
Hát szóval így mennek az élet dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!