Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Nem éreznétek cikinek, megalázónak a férj helyében?
A férj vezető beosztásban dolgozik, nagoyn jól keres.
A feleség eddig otthon volt a gyerekekkel, most visszament dolgozni 6 órában - egy ügyfélszolgálatra.
Milyen lehet egy ilyen nőt elvinni egy céges eseményre?
Nem tudom, hogy csalja-e a férje, de nem is értem, ez hogy jön ide.
Bár el tudom képzelni. Mégis miről tudnak beszélgetni? Hogy mit mesélt a gyerek hazafelé az oviból? Hogy milyen vicces volt hogy Béla bácsi nem értette a legújabb befektetést? Egy ilyen felelős beosztásban dolgozó férfit nem nagyon érdekli az ilyen szerintem.
Az meg, hogy hol lenne a felesége nélkül, vicces. Nem ő tanult és dolgozott meg az eredményért, hanem a férj. Nem kéne elvitatni tőle, csak mert idközben megnősült.
Ott a pont, utolsó....
Szerintem a kérdező közvetlen munkatársa lehet a férjnek, kikent-kifent, SZINGLI, akinek nem jött be a férj meghódítása.
És valami oknál fogva azt hiszi, hogy a ő sokkal jobban "mutatna" a férfi mellett ezen a céges rendezvényen, mint a feleség, aki megszült X gyereket, és ügyfélszolgálaton dolgozik.
Amúgy meg lehet, hogy sokkal jobban néz ki, mint te. Mert ő nem ilyen beszűkült látókörű, mint te.
Ennyi!
fúúú de irigy itt valaki :D
beledöglesz, hogy nem téged dug, ugye?
pedig te biztos egy agyontanult nőcike vagy
20-asra gondoltam, de a nőrokon se kizárt.
Amúgy tudod, hogy milyen végzettsége van? Mit dolgozott a gyerekek előtt?
Képzeld van egy hasonló beosztású, agyoniskolázott jóbarátom.
Még a gyereke kakája is érdekli őt. Méghogy nem érdekli őt, hogy a gyereke mit mesélt hazafele az oviban.
Azért ennyire ne egyen már meg a sárga irigysg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!