Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Nem éreznétek cikinek, megalázónak a férj helyében?

Figyelt kérdés

A férj vezető beosztásban dolgozik, nagoyn jól keres.

A feleség eddig otthon volt a gyerekekkel, most visszament dolgozni 6 órában - egy ügyfélszolgálatra.

Milyen lehet egy ilyen nőt elvinni egy céges eseményre?

2015. szept. 24. 09:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy csalja-e a férje, de nem is értem, ez hogy jön ide.

Bár el tudom képzelni. Mégis miről tudnak beszélgetni? Hogy mit mesélt a gyerek hazafelé az oviból? Hogy milyen vicces volt hogy Béla bácsi nem értette a legújabb befektetést? Egy ilyen felelős beosztásban dolgozó férfit nem nagyon érdekli az ilyen szerintem.

Az meg, hogy hol lenne a felesége nélkül, vicces. Nem ő tanult és dolgozott meg az eredményért, hanem a férj. Nem kéne elvitatni tőle, csak mert idközben megnősült.

2015. szept. 24. 10:11
 22/52 anonim ***** válasza:
96%
Én nőrokon szagot érzek. :D
2015. szept. 24. 10:11
 23/52 anonim ***** válasza:
99%

Ott a pont, utolsó....

Szerintem a kérdező közvetlen munkatársa lehet a férjnek, kikent-kifent, SZINGLI, akinek nem jött be a férj meghódítása.

És valami oknál fogva azt hiszi, hogy a ő sokkal jobban "mutatna" a férfi mellett ezen a céges rendezvényen, mint a feleség, aki megszült X gyereket, és ügyfélszolgálaton dolgozik.

Amúgy meg lehet, hogy sokkal jobban néz ki, mint te. Mert ő nem ilyen beszűkült látókörű, mint te.

Ennyi!

2015. szept. 24. 10:13
 24/52 anonim ***** válasza:
93%

fúúú de irigy itt valaki :D

beledöglesz, hogy nem téged dug, ugye?

pedig te biztos egy agyontanult nőcike vagy

2015. szept. 24. 10:15
 25/52 anonim ***** válasza:
80%

20-asra gondoltam, de a nőrokon se kizárt.

Amúgy tudod, hogy milyen végzettsége van? Mit dolgozott a gyerekek előtt?

2015. szept. 24. 10:15
 26/52 anonim válasza:
93%

Képzeld van egy hasonló beosztású, agyoniskolázott jóbarátom.

Még a gyereke kakája is érdekli őt. Méghogy nem érdekli őt, hogy a gyereke mit mesélt hazafele az oviban.

Azért ennyire ne egyen már meg a sárga irigysg :D

2015. szept. 24. 10:17
 27/52 anonim ***** válasza:
94%
Már miért ne érdekelné a férfit, hogy mi volt aznap a SAJÁT GYEREKÉVEL az oviban?
2015. szept. 24. 10:17
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem ismeritek fel a trollokat/provokátorokat??? :-\
2015. szept. 24. 10:19
 29/52 anonim ***** válasza:
87%
"Nem ő tanult és dolgozott meg az eredményért, hanem a férj" Igen, ez az... tipikusan a megfelelő körülmények, erős hátszél, ÉS a saját munkája révén sikeressé vált emberek hozzáállása. Nincs ezzel baj, senki nem vitatja az illető érdemeit, csak sajna ezek az emberek hajlamosabbak a leginkább elfelejteni, hogy nem CSAK maguknak köszönhetik a sikert. Emlékezzünk csak egyik politikusunk elhíresült mondatára, miszerint "aki szegény, az annyit is ér", ill. nézzünk utána annak a bizonyos papírgalacsinos kísérletnek, amikor egy iskolában az volt a feladat, hogy a diákok találjanak bele a kukába a galacsinnal... érdekes módon az elöl ülők tök elégedettek voltak magukkal, és eszükbe se jutott, hogy a hátul ülőknek kisebb az esélyük és körülményeikből adódóan nehezebb nekik ugyanazt teljesíteni, amit ez elöl ülők gond nélkül megoldanak. "Csak és kizárólag a saját erőfeszítéseiknek köszönhetően" - na persze. Bocsánat, nem akarom szétoffolni a témát, csak én, mint keveset kereső, de az élet számomra fontos területein (szerelem, család, ÉRTÉKES munka) sikeres nő, mindig felcseszem az agyamat az ilyen "csak magának köszönheti, hogy milliomos" c. beszűkült, szegényes gondolkodásmódon.
2015. szept. 24. 10:33
 30/52 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem miért ne lehetne boldog egy kapcsolat így. Érdekes általában a karrierista nőket nem szeretik a pasik.Egyébként én is úgy gondolom,hogy kedves kérdező nagyon irigy lehetsz akármilyen kapcsolatban is vagy a vezető beosztású férfival aki 700 ezret keres.Neked is jól jönne abból valami ugye :) Neked mi a foglakozásod ha szabad érdeklődni? Azok a férfiak akik hostess lányokat visznek céges eseményekre velük miről lehet elbeszélgetni. Egy ügyfélszolgálatos nő is tud inteligens lenni sőt.
2015. szept. 24. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!