Szerintetek ki foglalkozik többet a házasság témájával: a nő vagy a férfi?
szerintem általánosságban a nők, de szerintem a férfiak is lépnek sok esetben...
22F
Szerintem ez nem nemfüggő. Hanem a pártól, a kapcsolattól függ. Én kétfélét láttam. Vagy egyik fél sem foglalkozik a kapcsolattal, máshol vagy másban keresik a boldogságot. Vagy mindkét fél tesz valamit.
Olyat nem nagyon láttam, hogy csak a nő vagy csak a férfi tenne.
3: A pasiknak meg az a probléma, amit mi nem veszünk észre.
És nem mindig a nő az, aki többet mászkálna.
Szerintem felesleges ezt így nemekhez kötni.
Ezt így nem lehet megállapítani. Sok olyan nőt ismerek, aki, bár tudja, hogy a férje fűvel-fával csalja, mégsem lép semmilyen irányba. De ugye ott van ezekben a családokban a férfi is, aki nyilván érzékeli, hogy nem működik a házassága, hiszen nem a feleségével szexel, hanem valaki mással, és ő maga sem lép érdemlegesen.
Maximum annyit lehetne mondani, legalább is én ezt tapasztalom, hogy a nők inkább kérnek tanácsot, ha gond van a házasságukkal, a férfiak erről kevésbé beszélnek. De az egy dolog, hogy valaki tanácsot kér, attól még szerintem kb. ugyanannyira cselekvő fél mindkét nem.
A nõ és ritkábban a férfiak.
Attól is függ,hogy ki tett rossz fát a tüzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!