Nagyon szigorúak a szüleim, pedig kitünő vagyok a suliba is, segítek neki, meg minden. Lehet, hogy az a megoldás, hogy nem fogadok szót?
Szerinted miert vagy a suliban kituno tanulo? Mert odafigyelnek rad. Es olyan buszken leirtad ide, ugye milyen jo erzes?
Fogadj szot anyukadnak, csak jot akar neked. Ha nem fogadsz szot az csak neked lesz rosszabb.
Inkabb menj haza akkor amikorra o mondja, o tudja hogy mi a jo neked, kulonben meg nagyon kicsi vagy meg, es hogy baratod legyen, hat........
Én is kitűnő voltam a suliban. Az én szüleim is odafigyeltek rám a felszínen, anyagilag mindent megkaptam tőlük, amit csak lehetett, mindenem megvolt. A testvérem is kitűnő volt (lányok vagyunk).
Ugyanakkor valami mégsem volt rendben, mert mindketten itt vagyunk húszas éveink közepén, nem volt még komoly kapcsolatunk, pszichológushoz jár ő is meg én is már egy ideje.
Ezt csak elrettentő példaként írom... Igenis fel kell lázadni (én csak huszonévesen mertem már, de talán akkor sem késő), különben nagyon gáz dolgok sülhetnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!