Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a fiúnevek?...

Tetszenek ezek a fiúnevek? Melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudok választani, de összeírtam ami tetszene.

Válasszátok ki mi tetszik nektek ezek közül és mi nem. Ok?:)

Adrián

Alexander

Ariel

Dorián

Julián

Kirill

Lucián

Milos

Misa

Misel

Nataniel

René

Virgil

2010. márc. 13. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
52%
de eszembe jut a bélán kívül más is, de ez a leggyakoribb itt Mo-n, szal ennyi, miről is beszélünk.
2010. márc. 14. 15:15
 62/74 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy Misát, de ő egy ideköltözött német fiú, aki eredetileg Michael. Ettől függetlenül nagyon nem tetszik egyik sem. Még szerencse, hogy felnőttnek lesz a név, mert így kiválaszthatja magának, amelyik tetszik.
2010. márc. 14. 18:09
 63/74 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Nem értem, mi az, hogy felnőttnek kell?

ON:

Ennek nagy része tényleg lányos, én ilyet nem adnék egy gyereknek. Pl. a Misel jó lánynévnek, de fiúnak hmm...

Ami nekem bejön: Adrián (ismerek Adriánt, férfias név), Dorián (bár itt a becézéssel nem vok kibékülve), a Kirill is elég férfias, és még jó az Alex is.

De úgyis Ti döntötök, szóval hajrá!:)

2010. márc. 14. 18:31
 64/74 anonim ***** válasza:
Nekem az Alexander a kedvenc nevem, ha fiam lesz, úgy szeretném elnevezni, a többi.. hát őm Arielnek biztos nem nevezném, arról a Kis Hableány jut eszembe, meg Misának se, de a többi elmegy =))
2010. márc. 14. 19:29
 65/74 anonim ***** válasza:
90%
Az Ariel lány név, nem? A Virgil meg virgin...
2010. márc. 14. 19:37
 66/74 anonim ***** válasza:
ja, a kis hableányt hívták így...
2010. márc. 14. 19:39
 67/74 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy értem miért akar lányos fiúnevet a kérdező. Talán homoszexuális és mivel lány nevet fiúnak nem anyakönyveznek, így olyat szeretne ami legalább lányos hangzású. Ahogy elnézem itt nem születendő gyermeknek keresnek nevet, hanem a saját nevét szeretné megváltoztatni a kérdező.
2010. márc. 14. 19:45
 68/74 anonim ***** válasza:
hát az Ariel az fiú név, a Shakespeare - Viharban van Ariel, aki egy hableány, beszéltük irodalom órán, hogy csaj, aztán a tanár mondta, hogy az fiú név, meglepődtünk, de azóta tudom =)
2010. márc. 14. 20:16
 69/74 anonim ***** válasza:

akkor a nagy magyarosoknak. Zselyke, igazi, hamisítatlan magyar lánynév. adná innen bárki is a lányának? kötve hiszem. nem gondolom, hogy minden fiúnak a Dávid, Dani és hasonló tömegneveket kell adni.

anyum nővér volt a kórházban olyan jó 15-20 éve és mesélte, hoyg volt néhány év, amikor ha kisfiú született csak azt mondták az anyának viccesen: csak akkor tessék szólni a név miatt, ha nem Dávid(az én párom is az).

amúgy a keresztneveink nagy része nem magyar, hanem átvett. néhány igazán magyar:Bogáta, Szirka, Pillangó, Enüd, Barka-ezek igazi magyar lánynevek. hát én egyiket sem adnám. vagy ki nevezné Göncnek, Mógnak, Fajszásznak a fiát(utolsó a kedvencem). Magyar Keresztnevek Társa, lehet válogatni!

így sokunknak nincs magyar neve, csak régebben kerültek be a "köztudatba".

2010. márc. 14. 20:32
 70/74 anonim ***** válasza:
elnézést, nem társa, hanem tára-interneten elérhető, lehet böngészni a nevek között
2010. márc. 14. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!