Honnan szedtétek gyermeke lesz a kérdezőnek,sehol se látom.Amúgy Alexander az jó és az Adrián.Többi szerintem sürgősen felejtős!
2010. márc. 14. 07:03
32/74 anonim válasza:
Húú,jól kiválasztottad a "milyen nevet ne adjunk a születendő gyerekünknek TOP 13"-at.
Én is remélem,hogy csak vicc a kérdés:)!
Egyiket sem választanám,maximum,ha német,szerb vagy francia nyelvterületen élnék.
2010. márc. 14. 07:12
33/74 anonim válasza:
az Alexander nekem tetszik, az Ariel nekem lánynév, a többi pedig nem tetszik
amúgy a nagy "magyar nevet a gyereknek" szószólóinak mondom, hogy a Virgil teljesen magyar ebben a formában, csak latin eredetű.
a Nataniel nagyon szép(nem Natália, ha valaki nem tud olvasni), úgy ejtik, hoyg Neteniel, külföldön használatos inkább, de hangzásra ez a legjobb.
2010. márc. 14. 09:17
34/74 anonim válasza:
Hát nekem őszintén nem tetszik egyik sem. Nem azért mert nem magyaros, csak hát a 80%-a inkább női névhez hasonlít, vagy legalábbis lány jutna róla eszembe. Mondjuk, ha ennyi férfi név lenne az egész világon és ennyiből lehetne válogatni, vagy az Adriánt, vagy az Alexandert választanám (bár az Alexandert is lerövidíteném simán Alexra). De most komolyan az a kisfiú egyszer férfivé válik, hogy fogja érezni magát ilyen lányos névvel, hogy Ariel (mint a kishableány), vagy mint Misa (a google-ba beírod csak nőket dob ki ilyen nével, Julián/szinte Júlia, Dorián... Lehet, hogy egy kisfiúnak cuki név, de már tini korában szégyelni fogja az ilyen nőies neveket!
2010. márc. 14. 09:35
35/74 anonim válasza:
Nekem az Alexander, a Dorián, a Milos és a Virgil tetszik. A Misel és az Ariel az, amit semmiképpen nem adnék a fiamnak mert a legtöbb ember lánynévnek gondolja őket és emiatt sokat fogják csúfolni a gyerkőcöt.
2010. márc. 14. 09:39
36/74 anonim válasza:
Arra nem gondoltatok, hogy esetleg külföldi vezetékneve lesz ennek a szegény gyereknek vagy arra esetleg, hogy külföldön élnek? Mielőtt még nagyon belejönnétek a kérdező szidásába...
2010. márc. 14. 09:42
37/74 anonim válasza:
Alexander tetszik (főleg úgy, hogy Alex, tök jó), a többi nem.
2010. márc. 14. 09:52
38/74 anonim válasza:
Külföldi vezetéknévhez is lányosak ezek a nevek!
2010. márc. 14. 09:56
39/74 anonim válasza:
sztem is mind lányos alexander kivételével.
2010. márc. 14. 10:16
40/74 A kérdező kommentje:
Pont azért választottam ezeket mert furák, megtévesztőek mert akár lány név is lehet Ariel meg Misa, stb, egyedibbek. Nem értem mi baj ezzel, máshol is vannak unisex nevek, ott sincs vele semmi gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!