Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a fiúnevek?...

Tetszenek ezek a fiúnevek? Melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudok választani, de összeírtam ami tetszene.

Válasszátok ki mi tetszik nektek ezek közül és mi nem. Ok?:)

Adrián

Alexander

Ariel

Dorián

Julián

Kirill

Lucián

Milos

Misa

Misel

Nataniel

René

Virgil

2010. márc. 13. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
31%

ÚRISTEN :(

a MAGYAR nevekkel mi a bajotok???

nekem a kedvencem ezek közül az Ariel (Sharon?!), na azzal jól betennél annak a szegény gyereknek! De a Misa, Misel, René se utolsó, azért is jó sok verést fog majd kapni az oviban :D

de hát te tudod...

2010. márc. 14. 10:47
 42/74 anonim ***** válasza:
74%
Hát én nem egy külföldi filmben is láttam, hogy az ilyen unisex nevekkel ők is poénkodnak (már mint az poénkodik vele akinek férfias a neve és azzal poénkodik akinek unisex). Ha azt akarod (ha egyáltalán születendő fiadnak tervezed e neveket), hogy majd kiröhögjék és egész életében és szívassák a lányos neve miatt, hát rajta!!!
2010. márc. 14. 11:07
 43/74 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem semmi: "Pont azért választottam ezeket mert furák, megtévesztőek mert akár lány név is lehet". És az miért jó, hogy egy férfinek lányos a neve. Lehet hülye vagyok, de nem értem az összefüggést xD
2010. márc. 14. 11:09
 44/74 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem miért jó, ha egy fiúnak lányos a neve...
2010. márc. 14. 11:10
 45/74 anonim ***** válasza:
mondjuk az alexander pont nem lányos, azért tetszik nekem ezek közül az a legjobban.
2010. márc. 14. 11:11
 46/74 anonim ***** válasza:
82%
Nekem se tetszenek.
2010. márc. 14. 11:11
 47/74 anonim ***** válasza:
ezek közül csak az Adrián tetszik
2010. márc. 14. 11:13
 48/74 A kérdező kommentje:

Jól van, ti egész másképp gondolkodtok mint én úgy látom. Azt hiszem hülyeség volt megkérdezni is, bár legalább tudom hogy nem normális a gondolkodásom:D

A nagyon magyaros meg divatos tömegnevek nem tetszenek... más bajom nincs velük. De ne aggódjatok, a név felnőttnek kell. Bár ha gyerekem lesz majd akkor neki is ilyesmi neve lesz.

2010. márc. 14. 11:28
 49/74 anonim ***** válasza:
73%
Szegény felnőtt és (előre is) szegény gyerek... Férfiak nőies névvel, milyen jóóóóóóóóóóóóó :D :D :D xD. Ettől aztán duzzad majd az egójuk, az biztos :D
2010. márc. 14. 12:28
 50/74 anonim ***** válasza:
82%
Remélem lányod lesz! xD
2010. márc. 14. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!