Tetszenek ezek a fiúnevek? Melyik lenne jobb?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok választani, de összeírtam ami tetszene.
Válasszátok ki mi tetszik nektek ezek közül és mi nem. Ok?:)
Adrián
Alexander
Ariel
Dorián
Julián
Kirill
Lucián
Milos
Misa
Misel
Nataniel
René
Virgil
2010. márc. 13. 23:53
51/74 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet szép MAGYAR nevek közül választani.
Ha lenne rá lehetőség, be is tiltanám ezeket és egyéb idióta neveket.
Felnőttet, gyermeket csak sajnálni tudok, akit ilyen vagy ehhez hasonló névvel áldott meg a drága szülője.
52/74 anonim válasza:
14:21 azért mert a magyar nevek uncsik, és undorító, mikor az egész családot bélának hívják, meg józsinak. nem igaz h nincs fantáziája az embereknek!
53/74 A kérdező kommentje:
Figyelj, lehet hogy neked szépek a magyar nevek, de én nem te vagyok, nekem nem tetszenek egyáltalán. Olyan nevet akarok ami nincs másnak a környezetemben.
2010. márc. 14. 14:32
54/74 anonim válasza:
magyar nevekből is van egy-kettő, ami szintén szörnyű. de ezeket sem adnám a fiamnak, olyan lányosak...szerintem a kreativitást a szülők ne a gyerek nevében éljék ki, mert neki azt egész életében viselnie kell! a fantáziát használják a babaszoba berendezésénél, azt át lehet festeni/rendezni bármikor...
55/74 anonim válasza:
14.21 vagyok, Elszomorító hogy nektek az hogy MAGYAR név az = Bélával. És itt leáll a tudomány.
56/74 anonim válasza:
MI AZ H LEÁLL A TUDOMÁNY, SOROLJAM EL AZ ÖSSZE UNCSI MAGYAR NEVET? google-zd ki! nagyon okos vagy, gratuélok. maradi
57/74 anonim válasza:
ja, 14:32 vagyok, ezek közül is az alexander azért tetszik, mert nem lányos. szóval a többi sem azért nem tetszik, mert nem magyar, hanem mert lánynévnek hat.
58/74 anonim válasza:
Leáll a tudomány, mert nem uncsi magyar nevekről írtam, de neked a Bélán kívül más eszedbe sem jut. Legyen Kefirke vagy Eperke, milyen szépen hangzik majd utána a néni ill. bácsi. És az idióta divat nevek Kevin bácsi, Kimberly néni....stb
59/74 anonim válasza:
14:21
Begyöpösödött hülye vagy.a 21.században élünk.
Kérdező,olyan nevet adj neki,ami Neked tettszik,és ne érdekeljen hogy ki mit mondd.
60/74 anonim válasza:
meg kell védenem a 14:21-est. mint írtam, én sem ragaszkodom a magyar nevekhez (annál is inkább, mert a férjem német :)) DE: miért kell begyöpösödöttnek nevezni azt, aki nem adna olyan nevet a FIÁNAK, ami lányos hangzású? meg 21. századozni itt...Virgil, Julián, ilyenek pont a középkorban voltak divatos nevek (latin eredetű nevek egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!