Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez a fura helyzet?

Miért van ez a fura helyzet?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és faluban lakom.

Általában a velem egyidősek más faluban, és akik most már idősebbek és ennyi idősek voltak már javában motoroztak, földes utakon mentek stb., de nekem nem engedik szüleim. Kismotor vizsgát sem engedik meg.

Annyi hülyeséget hallok, pl régebben akartam felzselézni hajamat és azt mondták káros a hajhagymáknak....

Másik példa: focira akartam eljárni, és lebeszéltek róla hogy veszélyes és csúnyán beszélnek.

Ez más családokban is így van?

Még kicsit régebben, akartam sprayt venni és azt mondták, hogy szó sem lehet rajta,: károsítja a környezetet..

Ezen már csak nevetek, igaz, de hát akkor is...

Vagy barátom fülbevalót tett magának, ilyen fiúsat tudjátok, és erre ők: káros a füllcimpának.

NEm értem, kibeszélnek másokat. Múltkor legjobb barátom édesanyját beszélték ki, és én mondtam szüleimnek hogy miért?hiszen ő jó fej.

Apám azt mondta: ENNEK mindenki jófej, aki paraszt..

Sajnos rokonaimmal nem tartjuk kapcsolatot, mert szüleim összevesztek vele, de nekem nagyon hiányoznak, azok a családi összejövetelek, amik már 6 éve nem voltak...

Nagyszüleim nem élnek.

2010. márc. 13. 21:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokat
2010. márc. 15. 13:11
 12/13 A kérdező kommentje:
de még van számtalan példa és rossz helyzet, nem bírom már, mikor jönnek már rá??és ők neveznek engem dilisnek, csak azért mert megkérdem hogy ne jöjjön be minden 10.percben a szomámba
2010. márc. 15. 16:38
 13/13 A kérdező kommentje:
megkérem*
2010. márc. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!