Miért van ez a fura helyzet?
14 éves fiú vagyok és faluban lakom.
Általában a velem egyidősek más faluban, és akik most már idősebbek és ennyi idősek voltak már javában motoroztak, földes utakon mentek stb., de nekem nem engedik szüleim. Kismotor vizsgát sem engedik meg.
Annyi hülyeséget hallok, pl régebben akartam felzselézni hajamat és azt mondták káros a hajhagymáknak....
Másik példa: focira akartam eljárni, és lebeszéltek róla hogy veszélyes és csúnyán beszélnek.
Ez más családokban is így van?
Még kicsit régebben, akartam sprayt venni és azt mondták, hogy szó sem lehet rajta,: károsítja a környezetet..
Ezen már csak nevetek, igaz, de hát akkor is...
Vagy barátom fülbevalót tett magának, ilyen fiúsat tudjátok, és erre ők: káros a füllcimpának.
NEm értem, kibeszélnek másokat. Múltkor legjobb barátom édesanyját beszélték ki, és én mondtam szüleimnek hogy miért?hiszen ő jó fej.
Apám azt mondta: ENNEK mindenki jófej, aki paraszt..
Sajnos rokonaimmal nem tartjuk kapcsolatot, mert szüleim összevesztek vele, de nekem nagyon hiányoznak, azok a családi összejövetelek, amik már 6 éve nem voltak...
Nagyszüleim nem élnek.
Ez tényleg nagyon fura!!!
Probálnak óvni de ez hülyeség mert a tudtuk nélkül fogsz pár év mulva vagy ezt megfogod unni nekik az jó lesz!!
Probálj beszélni ha szeretnél járni focira hát járj és ha sprayt akarsz akkor vegyél!!Mindneki csinálja!
így van meg még sorolhatnám...
Tesóm 18 éves és ég nem volt semmilyen buliban, hát én nem akarok ilyen lenni...
Meg már most is járok ilyen kisebb házi bulikba
és még ilyen fura helyzetek, régebben vettem kisebb karkötőt, és tesóm mondja: minek van rajtad ez a sz4r..
hát ...
Rengeteg embert kibeszélnek. És azt utálom, amikor mondjuk "összegyűlünk" mindenki csak bámul előre, valamit szólok 1-2 szavas válasszal válaszolnak.
Nem értem én ezt, csak azt tudom hogy rossz...
szerintem ne fürödj egy hétig, mert az meg káros a Föld vízkészletének..
de most komolyan, mindennek van jó és rossz pontja. próbálj velük normálisan beszélgetni erről, a kismotor miatt meg ne aggódj, a csajok nem buknak rá.. inkább várj még egy pár évet egy normális jogsiig (pl: autó vagy normális motor, nem olyan ki sz*r)
Figyi, én is voltam 14 éves, igaz régen, de még emlékszem! :) Az én szüleim is "furák" voltak, de hidd el most az a dolgod hogy furának tartsd őket, aztán majd ha te leszel egyszer szülő, téged fognak furának tartani a gyerekeid, de ez még odább van! Gondolom azért csak érzed a szíved mélyén hogy szeretnek és jót akarnak neked és ez a lényeg! Az hogy nem engedik a zselét meg a spray-t, hát tényleg fura, de ha nagyon fontosnak tartod, próbáld őket meggyőzni, végül is nem olyan nagy dolog az. Próbálj felnőttként viselkedni velük szemben (ha összeszeded magad, sikerülni fog!) és ha látják hogy komoly vagy és megbízható, jól tudsz érvelni és az igazad mellett kiállsz, szerintem simán belemennek az enyhébb dolgokba. A kismotortól biztos féltenek, mert tényleg veszélyes is lehet valljuk be, de ha bicajozol jobbat teszel a testednek és a környezetednek (nem szennyezed) valamint jóval olcsóbb is és se benzin se vizsga nem kell rá! :) A bringások nagyon kisportoltak és izmosak, hatamas állóképessséggel. A nyakad sem töröd ki olyan könnyen, mint motorral!
Fel a fejjel és tarts ki, élvezd az utolsó éveidet amíg kiskorú vagy mert ha felnősz ennél sokkal nagyobb gondjaid lesznek.
Sok szerencsét!
UI. A kibeszélés tényleg nem szép dolog, de mindenki ezt teszi, pl. te is kibeszélted őket épp most, ez tök normális. Az hogy apád ENNEK-nek nevez, gondolom arra utal, hogy nem jöttök ki valami jól. Ezen változtass valahogy és akkor még akár motorozhatsz is szerintem.
kijönnénk jól, csak szinte semmit sem mondd, hát akkor?
emiatt nincs barátnőm mert ilyen helyzetben vagyok, ettől mindig elkeseredem, rokonaim meg nagyon hiányoznak áh..
meg nem is olyan mintha falun laknánk, legjobb haveromék, édesapjának van valami 6 ladájuk trabantjuk, ksiebb motorok, engedi menni őket vele, rallizgatnak szüleikkel.
Túlságosan óvnak-szerintük ez jó-nekem is van egy ilyen fiú rokonom,akit az anyukája sehova sem engedett mert"minden rossz és káros"-szegény gyerek elég élhetetlen lett...Én azt mondom neked,ne rendeld magad alájuk,ne fáradj bele,de ne is lázongj ellenük.Elég értelmesnek tűnsz,szóval mégis csak próbálj beszélni velük.A motort valahol megértem,hogy nem engedik,a többit nem.Pl dezodort meg hasonló apróságokat vehetsz az ő tudtuk nélkül is.Ha hiányoznak a családtagjaid akkor látogasd meg őket egyedül,biztos örülnének Neked.Szóval próbálj a sarkadra állni,de lázadás nélkül-kell velük szemben egy határozott fellépés-nem olyan,ami bántó,de amiből látják,hogy neked is van határozott,önálló véleményed a dolgokról.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!