A férjem impotens lett, egy munkahelyi baleset következtében, mit gondoltok erről a dologról?
Sajnos a gyógyszerek sem segítenek,évek óta próbàlkozunk,én még mindig csak a 30-as éveim elején jàrok.
Van egy munkatársam,10 évvel fiatalabb nálam,nagyon rá vagyunk izgulva egymásra,jóképű fial srác..
Gonosz,szemét dolog lenne lefeküdnöm vele?
Jóban, rosszban.
Nekem 20 évesen, pár hónapos babával lett súlyos balesetem, két évig semmi, azóta jó, ha évi egy, a fájdalmak miatt. És 20 éve együtt vagyunk (és nem, nem csal meg, egy helyen is dolgozunk...)
Egyébként aki kicsit is ért hozzá, tudja, hogy kamu mert van rá orvosi megoldás... Tb támogatott, hatásos műtét.
Én ugyan nem tudnám soha elfogadni a nyitott kapcsolatot, de a ti esetetekben talán érdemes lenne megfontolni.
Le leszek pontozva, de én nem tartom k..nak a kérdezőt. Szexre igenis szükség van. Ettől még nem kell elhagynia a férjét, ha minden más tökéletes.
Kérdező, ha úgy érzed, a férjed egyébként a lelki társad, és egyébként tökéletes páros vagytok, szeretitek egymást, akkor jó döntés lenne a nyitott kapcsolat. Ha nem működik, akkor váljatok el, de nem veszíthettek, hisz te már most nem érzed magad teljesen jól ebben a kapcsolatban.
Azt viszont nem ajánlom, hogy a tudta nélkül csald meg. Hatalmas hátbaszúrás lenne, az az igazi szemétség.
Beszéltél már a férjeddel erről?
És ezt így, majdnem napra pontosan 6,5 évvel később feltétlen ide kellett böfögni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!