A férjem impotens lett, egy munkahelyi baleset következtében, mit gondoltok erről a dologról?
Sajnos a gyógyszerek sem segítenek,évek óta próbàlkozunk,én még mindig csak a 30-as éveim elején jàrok.
Van egy munkatársam,10 évvel fiatalabb nálam,nagyon rá vagyunk izgulva egymásra,jóképű fial srác..
Gonosz,szemét dolog lenne lefeküdnöm vele?
ha szeretnéd a férjed meg tudnád oldani a szexet, úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen
legalábbis én meg tudnám oldani a helyzetedben
"Nem akarok gyereket."
5-ös vagyok: azt én is tudom. Nem is azért írtam.
Ha végképp nem megy semmilyen gyógyszerrel, talán próbálj beszélni a férjeddel egy nyitott házasságról.
Nincs szex köztetek, nem meglepő, ha más felé kacsintgatsz.
Fontos!
Ne csald meg a férjed,vesd fel a nyitott házasság ötletét, ha semmiképpen nem megy a dolog,sajnos meg kell gondolni a válást, mert az embernek igényei vannak,ha nem most, akkor később fogod megcsalni.
Szomorú történet.
Emberileg érthető lenne, de nem lenne tisztességes férjeddel szemben, ha tudta nélkül feküdnél le a fiatal sráccal. Még azt is meg tudom érteni, hogy női gondolkodással ez a választás férjed kímélésének is tűnhet, de ha önérzetes nő vagy, akkor ne ezt válaszd.
38F
én még mindig csak a 30-as éveim elején jàrok.
Van egy munkatársam,10 évvel fiatalabb nálam
Ird igy inkabb 20eves majdnem gyerekre vagyok raizgulva.!
Nah ez itt a bibi,es az hogy megcsalnad a férjed!!
20eves fiuba mit látsz mint férfi??
En 25vagyok se tudnék lefeküdni 20 eves sracal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!