Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem impotens lett, egy...

A férjem impotens lett, egy munkahelyi baleset következtében, mit gondoltok erről a dologról?

Figyelt kérdés

Sajnos a gyógyszerek sem segítenek,évek óta próbàlkozunk,én még mindig csak a 30-as éveim elején jàrok.

Van egy munkatársam,10 évvel fiatalabb nálam,nagyon rá vagyunk izgulva egymásra,jóképű fial srác..

Gonosz,szemét dolog lenne lefeküdnöm vele?

2015. szept. 19. 18:51
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Nem akarok gyereket.Elég fiatal vagyok még,és évek óta nem szexeltem normálisan,most tényleg k@@va vagyok,mert vágyom rá??

A férjemmel az érzelmi rész ugyanúgy megmaradt,de nem képes rendesen kielégíteni,ezt nem lehet elviselni egy életen àt.

2015. szept. 19. 19:16
 12/39 anonim ***** válasza:
82%
Milyen baleset???
2015. szept. 19. 19:18
 13/39 anonim ***** válasza:
87%
Nem lennél kva ha elválnál elotte...nem tom neked h esne ha melleted kurogatna stb..
2015. szept. 19. 19:18
 14/39 anonim ***** válasza:
70%

Én 44 éves vagyok, 15 éve ismerem a férjem. Ha ugyanez a szitu lenne nálunk, 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy nem hagynám el és nem is csalnám meg. Ugyanis nagyon szeretem, és az, hogy a társam, sokkal fontosabb a szexnél. Nekem a szex vele jó (én lelki beállítottságú vagyok), amikor nem volt társam, évekig elvoltam szex nélkül, nem érdekeltek akkor sem alkalmi lehetőségek, viszont ha szeretek valakit, akár minden nap is szexelhetünk. Tehát mivel nekem az érzelmek fontosak én mindenképpen a férjemet választanám!

Egy esetben tenném nagyon döntés tárgyává, vagy legalábbis szükségem lenne valamilyen megoldásra, ha nem lenne gyerekem és rettentően szeretnék!

2015. szept. 19. 19:20
 15/39 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg beszéld meg vele, hogy szeretnél d.gni, mert már vérszemet kapsz ha nem lehet és engedjen el heti egyszer valami hímringyóhoz, had éld ki magad.

Mégis milyen válaszra vársz amúgy? Hogy megerősítsünk benne, hogy igen, jól döntesz, menj a tudta nélkül kufircolni. Áldásom rátok.

2015. szept. 19. 19:21
 16/39 anonim válasza:
70%
Miert minek mondanad magad kerdezo..? Megdugatod magad ugy hogy a frjed otthon azthiszi melozol... Egy undorito gyava fereg ember vagy ha a hatamogott csinalod. Legyel mar ember a talpadon es mond meg nneki mi a helyzet..
2015. szept. 19. 19:25
 17/39 anonim ***** válasza:
85%
De nem lehet megoldani valahogy a problémáját? Mi történt?
2015. szept. 19. 19:27
 18/39 anonim ***** válasza:
78%

Ennyit ér a házastársi eskü... Jóban rosszban. Ezek szerint te csak a jóban részt gondoltad komolyan. Neked hogy esne, ha egy balesetet szenvednél és ezért elhagyna a férjed? Ez a hűség?

Igen, akkor is vele maradnék ha impotens lenne, mert szeretem és a szavamat adtam. Akkor is ha vágyom rá. A férjem fontosabb és az adott szavam, mint a vágyaim. Nem is értem hogy lehet ez kérdés. Borzasztóan szemét dolog akár megcsalni akár elhagyni emiatt, hisz nem tehet róla. Mi értelme volt hozzá menned, ha ilyen egyáltalán megfordul a fejedben? Sajnálom a férjed. :(

2015. szept. 19. 19:32
 19/39 anonim ***** válasza:
70%

már miért lene k**va?

azok pénzért csinálják.lol

2015. szept. 19. 19:33
 20/39 anonim ***** válasza:
67%

Én viszont azt mondom, hogy mindenkinek csak egy élete van, másokért ne vállaljunk indokolatlanul nagy áldozatot.

Először is döntsd el, hogy vele akarsz-e maradni, vagy válni akarsz. Ha nem akarsz válni, akkor a korrekt az ha neki is megadod a választás lehetőségét, eltűri-e, hogy diszkréten szexelj férfiakkal, vagy pedig válni akar.

Az arányos áldozatvállalás az én etikám szerint azt jelenti, hogy még egy 10-20 éves kapcsolatban is ha pl. teljesen magatehetetlen lesz az egyik 30-50 éves fél, nem várhatja el a másiktól azt, hogy az élete végéig otthonában ápolja, mellette ne legyen párkapcsolata, de azt már igen, hogy intézeti ápolásáról gondoskodjon és ott gyakran látogassa.

De pl. ha 30-40 éve együtt élő 60-70 éves embereknél történik ugyanez az egyikkel, akkor a másiknak már illik közös otthonukban gondoskodnia a másikról, de még ekkor is jár neki egy kis kimenő.

38F

2015. szept. 19. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!