Szülők! Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a 18 éves lányotok terhes?
Nem szeretném megtartani a babát .
Barátom 23 éves anyagilag teljesen rendben vagyunk .. de szeretnék egy biztos szellemi hátteret.
Fiatal vagyok még .Védekeztünk ! A gumi belém csúszott azt gondoltuk nem jött ki semmi , mert a gumi szája kívül volt.
Ebben az esetben ti mekkora hűhót csapnátok?
Tudom szülő függő és elvileg nem is vagyok kiskorú ,de mégis félek elmondani. Az igaz hogyha még nagyon pici .. jelenleg 2 hetes akkor egy tablettával meglehet oldani hogy egy véres nyomattal távozik? Tudom csúnya így írni, de jelenleg nincs más út.
#21-es
a kérdező elég okosnak tűnik és utána járhatott a dolgoknak, ha képben van a zigóta fogalmával. sokan még ezt se tudják...
nem hiszem, hogy kioktatásra lenne szüksége. az meg, hogy nem szakadt vagy csúszott a gumi nálatok, a ti nagy szerencsétek. nálunk már elég gyakran megtörtént, sajnos engem kiszárít a latex. a túl sok síkosítótól megy egyszer lecsúszott. ez van.
26/N
11-es vagy ki: Igenis az abortusznak lehet meddoseg a kovetkezmenye. Elo pelda vagyok ra. Lehetne statisztikakat citalni, de a lenyeg, hogy az adott egyennek vagy lesz eletre szolo lelki/testi serulese vagy nem. Rokonnak meh perforacioja volt 19 evesen. Persze utana szult meg gyerekeket, tehat vannak szerencsesek es kevesbe azok is.
Kerdezo: Edesanyamnak elmondanam, ha joban vagyok vele.
Szulokent a valaszom. Meglepodnek es azon gondolkodnek egybol mi lehetne neked a legjobb. Kikerdeznelek, de hohy tortent, mit szeretnel. Tartanek tanmeset a lecsuszott ovszerekrol es a hulyesegrol, mikozben elgondolkoznek, hogy mennyire csapnivaloan lattalak el a szexszrol es a vedekezesrol mint eletbevagoan fontos tudasatadasrol.
Aztan kicsit higgadtabban megkerdeznem te mit akarsz. A baratodat is megkerdeznem. AZ ABOortuszrol es a benned fejlodo utododrol is kiseloadast tartanek es elmondanam azt is, amit a nogyogyaszok sose fognak.
Ha pedig dontottel mindegy mit pszichologust keresnek neked, hogy legalabb ne harmincaseveidben zokogj, ha nem jon ossze ugyanilyen konnyen a baba. Es semmikepp nem hagynam, hogy fizess a nogyogyasznak az abortuszert.
Beszéljétek át a lehetőségeket alaposan. Volt a környezetemben olyan, akit nagyon megviselt lelkileg az AB. Egy vagány tanult hölgy volt. Sajnos egy rosszkor jött terhesség után teljesen megváltozott.
Szerintem járjátok körül az örökbe adás és hasonló témákat is. A szülőkkel a döntést közölném (vagy azt sem, kár őket stresszelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!