Agymosas, mit lehet ilyenkor tenni?
Lehet hogy volt hasonlo kerdes,de en elöször irtam ki.
Es a te kerdesedre valaszolok.nem akarok közejük allni,nem akarok nekik semmi rosszat ,de minket nem igy neveltek hogy egymast gyülöljük,szeretetre tanitottak,es hat mit akarok,hogy ugyanolyan tesom legyen mint azelött,az eleteben reszt venni,az elet igy is nagyon rövid.megosztani vele örömöt banatot.En azt kerdeznem mi jogon valtoztat az anyos ezen?Miert szit gyülöletet?Miert avatkozik közejük,miert van minden ahogy ö akarja?
A bátyád a saját életét éli nektek semmi közötök hozzá, ha neki így jó, akkor mit akartok beleszólni!?!?!?
Ha ennyire sok ráérő időd van, hogy ezen törd a fejed, akkor jobban tennéd, ha megtanulnál rendesen, olvashatóan, helyesen írni, mert a kérdésed alig érthető és tele van hibával.
Köszi a valaszokat.
Megirtam mar nem akarok az eletebe beleavatkozni,azt is megirtam mit akarok töle.
Ami a hibakat es fogalmazast illeti elnezest,nem magyar vagyok.
egy ujabb rokon aki belepofázik a másik életébe,
a lényeg meg csak anyi hogy nem a rokonságot pénzeli
Nézd, ő már felnőtt ember, tinédzser gyerekekkel. Apa és férj. Úgy éli a a házasságát, kapcsolatát, ahogy neki jó és nem ahogy neked jó. Ha neki jó a papucs lét, akkor ne legyen bajod ezzel. Ő így boldog, ha nem, majd változtat.
Írtad, hogy nem segít nektek. Van egyáltalán rá ideje, munka, ház és család mellett?
Írtad, ha csak szóba kerül az asszony vagy anyós már robban. Gondolom nem azért robban, mert csupa szépet mondasz az asszonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!