Ilyenkor mi történik? Miféle "álom" ez?
Próbáld meg legközelebb elengedni a kezét annak, aki fogja. Nyisd ki a szemedet, hogy meglásd ki az. Szólj neki, hogy hagyjon téged békén, és menjen el a házadból.
Beszélj hozzá, még ha semmi sincs ott, akkor is. Ha teljesen éber vagy, akkor ez menni fog.
Szóval akkor alvásparalizis alatt nem feltétlenül kell hogy bénultnak érezzem magam??
Legoman, nyitva volt a szemem, miközben fogtam az illető kezét, de hiába volt a szemem nyitva, nem láttam, ki az, mert úgy feküdt, hogy a párnáktól nem láttam, minden mást láttam szobában csak őt nem,gyengének éreztem magam, de tudtam mozogni, így félig felültem, de még így sem láttam oda rendesen.Meg egyébként mintha akadályozott volna valami abban, hogy oda tudjam fordítani a szemem, fejem, amerre fekszik az a..valaki...Mindenemet rendsen tudtam mozgatni, csak a szememet nem.Csak éreztem a kezét és miután rájöttem, hogy alányom nem lehet az, még akkor nem féltem, inkább egy bizarr kíváncsiságot érezve simogattam a kezet és próbáltam a tapintásából következtetni, férfi vagy női kéz lehet-e, stb...Mivel nem láttam kinek a kezét fogom, igy próbáltam némi infót szerezni.Na és utána durvult el a dolog, hogy a túloldalamra került át valahogy , de még akkor sem láttam, ki az, csak éreztem, hogy már a fejemnél van és próbálja rám hajtani valahogy a párnát, pedig a szemem ekkor is nyitva volt, és láttam mindent, csak a "zaklatómat" nem.És egyébként már régebben megtörtént szinte szóról szóra ugyan ez.Na meg egyéb furcsaságok is, voltak már "nem kívánatos látogatóim", "megszállásos" álmaim, meg egyéb ínyencségek sajnos.Lehet, hogy van valami nálunk, de az elköltözés sajnos nem megoldható.
És ha egyszer tényleg megfojt?Mert már volt néhány próbálkozás...Csak nem értem, miért pont ez? Tehát miért? Nincs ellenségem, nem gondolok nappal ilyesmire, nincs akitől félnem kellene...
És gyakori az ilyen alattomos megjelenés az álmaimban, hogy mikor feltűnik, veszélytelennek látszik, csak kíváncsiságot kelt bennem, aztán meg rájövők, hogy ez valami rossz szándékú dolog...Például az is előfordul időnként, hogy azt álmodom, egy kedves barátom van mellettem az ágyban (ez is nagyon valóságosnak tűnik) és beszélgetünk, de teljes sötétségben, aztán valami balsejtelem miatt szeretném látni, tényleg a barátom-e, aki mellettem van és amikor aztán világosabb lesz és meglátom, hogy az egy rémísztő, idegen alak, csak a barátom hangján beszélt.Nem kicsit befosatósak az ilyen élmények.Sajnos reggelig sorolhatnám őket.De nappal, ébrenlétben is láttam itt már furcsa jelenséget és a lányom is ugyanazokat tapasztalta, pedig nem beszéltem ezekről senkinek, neki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!