Ilyenkor mit tegyek? (Álom)
Figyelt kérdés
Ma egy elég komoly álmom volt. Azt álmodtam, hogy szüleim elküldtek boltba, ami nagyon messze volt, és mikor kiértem a házból, nem tudom miért, de el kezdtem futni. Nagyon gyorsan futottam, és nem akartam meg állni. Már rég elhagytam a boltot, de még mindig futottam. Már fáradt voltam, de az agyam azt parancsolta, hogy nem szabad megállni, futni kell. Egész futás kozbe az járt az észben, hogy nem szabad meg állnom nem szabad meg állnom, futamon kell.. Futottam futottam, már ilyen elsivatagosodott helyeken is jártam, és végül megálltam. Rengeteg ember volt ott. És kiderült hogy ez egy maraton volt. Én nyertem meg. - fogalmam sincs hogy miert álmodtam ilyet. Pedig egyáltalán nem volt az előző napokban ehhez fogható cselekvés se velem, se a kornyezetemben. Szerintem ez egyfajta motivációs álom volt. Már hónapok óta eleg rosszul erzem magam, de van egy álmom, ès az ha törik ha szakad, véghez viszem. Én erre gondoltam. Egyébként a célomnak köze van a sivatagkoz.! Talán azt jelentheti , hogy akármilyen nehéz is oda az álmomhoz az út, nem szabad meg ütközni, meg kell csinálni. Ti mit gondoltok?2014. júl. 26. 10:16
1/2 anonim válasza:
Igen, szerintem azt jelentheti amit írtál. Hogy ez a célod a tudatalattidban, és azt sugalja, hogy meg kell tenned.
Szerintem ezt jelentheti. Meg akarsz egyszer nyerni egy maratont.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék maratont futni, csak Arizonában szertnék lakni, ami hát.. Sivatagos helyen van. És ezért teszek már nagyon rég óta. :)
2014. júl. 27. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!