Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogyan reagálni erre?

Te hogyan reagálni erre?

Figyelt kérdés
Ha pároddal, gyermeked apjával a munka miatt, keveset lennétek együtt, és az esti órákban nem veletek, hanem a kolléganőjével beszélne telefonon órákat, te pedig kapnál 10 percet.
2015. szept. 14. 16:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Zavarnám a nőhöz. Jártam már így és bejött a gyanúm.
2015. szept. 14. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Tehát a munkahelyen beszél órákat telefonon a kolleganovel?
2015. szept. 14. 18:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen mert a csaj 5-ig van, párom meg estig.
2015. szept. 14. 19:02
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Nehéz ügy. Valószínűleg hűl ki a kapcsolatotok. Ezért nem kell párkapcsolatban élni.:) Az a jó társ, amelyik nem a vérnyomást emeli, hanem a boldogság szintjét, nem a problémát, álmatlan éjszakákat szaporítja, hanem a fejlődést adó, közös perceket. A tartósan nyugtalanságot hozó pártól meg kell válni.
2015. szept. 14. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Telefonjaba nem tudsz belekukanzani sms? Fenykep?Facebook?

Alltalaban itt buknan meg a hűtlenség

2015. szept. 14. 20:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Facé-ja nincs. Fotók csak amiket én csináltam. Sms semmi. Egy pár mondat de abban nincs semmi. Nem lehet valahogy visszanézni a törölt hívásokat?
2015. szept. 14. 20:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is szoktam a munkatársaimmal meló előtt/után/közben is beszélni, ha ügyeletben valami érdekesebb eset van akár este/éjjel is hívjuk egymást, akikkel jól egyezek férfi kollégák, én meg nő, de ettől még nem csaltam meg a férjem...ennyiből még ne gondold, hogy megcsal.

Szerintem kutakodás helyett inkább kérdezz rá egyenesen ha már gyanút fogtál, a reakciójában benne lesz a válasz, keress rá a neten, hogy aki hazudik milyen a testbeszéde.

2015. szept. 14. 21:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Megtettem, és igen gyanús volt. Zavarban volt. Erre is rákérdeztem miért. Elmondása szerint, mert tudja milyen vagyok és hogy csak kiforgatom. Ezért nem is akarta elmondani.
2015. szept. 14. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez egyszer történt vagy folyamatosan a kolléganőjével beszélget?

Komolyan leülnék vele beszélni, hogy ne nézzen hülyének, egy szerető férj nem tesz ilyet. Ha a kolléganőt akarja, akkor mehet. A lényeg, legyen veled őszinte.

2015. szept. 15. 10:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Állítólag egy hete tart, de azért nem mondta, mert ismer és hogy túl kombinálom. Ezért törölte a hívásokat, amit én hamarabb láttam. Megbeszéltük. De vannak ellentmondások. A múltkor azt mondta hívta, megnéztem nem volt hívás. Szerintem már ő is bele gabalyodott. Az tény, hogy addig dolgozik, ameddig mondja, mert már teszteltem.
2015. szept. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!