Elnevezned a gyerekedet az exedrol?
Figyelt kérdés
Anno egy pasival kozunk volt egymashoz, nem voltunk egy par, de tobb volt koztunk, mint baratsag. O megnosult, szuletett egy kislanyuk, akinek azt a nevet adtak, ahogy engem hivnak, ugy tudom, a ferj valasztotta ezt a nevet. A feleseg nem valoszinu, hogy tudja mi volt regen.
Nem mintha tul nagy jelentoseget tulajdonitanek a dolognak, de ciki volt, amikor egy osszejovetelen jatszodtam a kislannyal, odajott az apuka es elkezdett gugyogni neki, hogy "kicsi ....-kam, csillagom" :D
2015. szept. 11. 23:26
21/23 anonim válasza:
Figyelj, az egyik kedvenc nevem a Gergő. Az első ex-szerelmem Gergelynek hívták.
Simán lenne Gergely a gyermekem is, és nem "Gergő" miatt. :)
22/23 anonim válasza:
Na, aztán mert valamikor kavartam egy Józsival, nem lehet a fiam József, mert az exem arra gondol, hogy még mindig őérte epekedek? Ugyanmár!
23/23 anonim válasza:
Jó, de gondolom, komoly kapcsolatokról volt szó, nem olyanok esetéről, akik "kavartak" már az összes névvel a naptárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!