Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elnevezned a gyerekedet az...

Elnevezned a gyerekedet az exedrol?

Figyelt kérdés

Anno egy pasival kozunk volt egymashoz, nem voltunk egy par, de tobb volt koztunk, mint baratsag. O megnosult, szuletett egy kislanyuk, akinek azt a nevet adtak, ahogy engem hivnak, ugy tudom, a ferj valasztotta ezt a nevet. A feleseg nem valoszinu, hogy tudja mi volt regen.

Nem mintha tul nagy jelentoseget tulajdonitanek a dolognak, de ciki volt, amikor egy osszejovetelen jatszodtam a kislannyal, odajott az apuka es elkezdett gugyogni neki, hogy "kicsi ....-kam, csillagom" :D

2015. szept. 11. 23:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk is fent van a listán az egyik jelentéktelen régi exem, akivel tizenévesen "jártunk", de nem volt semmi extra. Nem miatta nevézném el így, csak tetszik ez a név.

Komolyabb exeim nevét biztos nem adnám.

Szeirntem tuti nem rólad nevezte el, csak tetszett neki a név. Lehet már nem is tudja a neved. Vagy nem érdekli.

2015. szept. 12. 08:16
 12/23 anonim ***** válasza:
*exem neve
2015. szept. 12. 08:16
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Akkor ha lányom születne igencsak beszűkülne a névlista, ha le kéne húzni róla minden női nevet akivel kapcsolatba kerültem....
2015. szept. 12. 08:30
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

A férjem nekem angol. Mikor megismerkedtünk volt egy komoly több éves kapcsolatom, aki magyar volt.

Mikor terhes voltam, és fiu neveket válogattunk az angol változata nagyon tetszett a férjemnek, de magyarul az exem neve lett volna. Egyébként nekem is tetszett az angol változatu név, de igen bután jött volna ki.

2015. szept. 12. 08:33
 15/23 A kérdező kommentje:

Minden rosszmaju valaszolonak, kulonosen az elsonek uzenem, hogy nem tettem szet a labam neki egyszer sem, nem szexeltunk es ez kizarolag rajtam mulott. Azt irtam, tobb volt kozottunk, mint baratsag, ez nem jelenti feltetlen azt, hogy szeretkeztunk is. Persze lehet itelkezni ket mondat utan, bizonyara jol ismertek engem.

A tobbieknek koszonom az ertelmes valaszokat.

2015. szept. 12. 11:06
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha még szex sem volt, akkor annyira komoly kapcsolatra nem tudok gondolni. Egyáltalán nem valószínű, hogy eszébe jutottál, amikor a gyerek nevét kitalálta.
2015. szept. 12. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:
20%
jó akkor csak lecimmantottad, de a lenyegen nem változtat ez sem.
2015. szept. 12. 13:06
 18/23 A kérdező kommentje:

Valoszinuleg azert ujsagolta el annakidejen olyan lelkesen, hogy "kepzeld, kislanyt varunk, es a .... nevre gondoltunk", mert mar a nevemre sem emlekszik...

Mellesleg szeretnem, ha a kerdesre is valaszolnatok, nem kimondottan az en sztorim kommentalnatok...

2015. szept. 12. 14:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdező te túlgondolod a dolgot.

Nekem volt egy "udvarlóm" (tini korunkban szerelmes volt belém nagyon, sok sok évig, de sosem vallott szerelmet), akinek lánya lett és az én nevem is ugyanaz. De a múlt az múlt, és ő mondta, hogy a felesége nem tudott lánynevet választani, neki meg már régóta az én nevem tetszett. Így lett a gyerek elnevezve. (és direkt írtam, hogy nem rólam)

Se ő, sem én nem gondoljuk úgy, hogy direkt miattam nevezte el a kislányt, a régi szép idők emlékére, max abban volt szerepem, hogy ez a név a látóterébe került, ismeretségünk miatt.

2015. szept. 12. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a férfit, de nem hiszem hogy miattad adta azt a nevet... nekem az elég furcsa lenne.

tudom hogy ez ne ugyanolyan, de pl nekem a mostani páromnak az a keresztneve mint az exemnek, és ha lesz egy fiunk, valószínűleg az apjáról lesz elnevezve.

2015. szept. 13. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!