Jogos volt a kiakadásom a férjem felé?
Az gyik barátjának a születésnapjára 20ezer ftért vásárolt ajándékot.
Közös kasszán vagyunk, kisgyermekünk is van, így minden nagyobb kiadásnál (10ezer ft felett, a másikkal megbeszéljük). Ráadásul nem is olyan hű de jó barát, a 6 év alatt talán egyszer vett a férjemnek ajándékot. Ezért sem értem ezt.
Megmondtam neki, hogy vigye vissza ezt jelenleg nem engedhetjük meg magunknak, a barátjának pedig válasszon egy kevésbé drága ajándékot ha annyira adni akar valamit.
Most én vagyok a szemébe a megtestesült gonosz.
Én is kiakadnék, bár meglehetősen érdekes lehet, hogy vajon miért vette ezt a drága ajándékot..
Tisztában van a férjed az anyagi helyzetetekkel?
Neked van kereseted?
Attól függ, hogy mi a megállapodásotok.
Nálunk pl. az, hogy jövedelmem 10%-a a zsebpénz, ezt arra költöm, amire akarom (na azért csajokra nem költhetném...:).
Igen van keresetem. De a jövő hónapban megyek vissza a munkahelyemre.
Mivel írtam fent is, hogy nem az a hű dejó barát pontosan ezekre értettem... Ha segítség kellett akkor ő soha nem ért rá, ha őt kellett valahova elvinni és tényleg nem értünk rá akkor megsértődött, a párom születsnapi bulijain csak beleköt mindenbe, hogy miért nem ezt a piát vettük miért nem azt amit ő szeret stb. De a férjem csak ráhagyja, hogy csak viccel.
Gyanítom ez inkább csak ilyen "csak azért is megmutatom" ajándék lenne, de a reakciójából hát nem tudom. Visszavitte a botot, vett inkább egy piát neki, de még nem ért haza csak telefonált.
De mivel közös kasszán vagyunk.
Én sem vásárolok a barátnőm születésnapjára 20ezer ftos táskát, azért mert az tetszik neki... Pedig ő meg érdemelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!