Ebben a kategóriában miért ez a hozzáállás az ilyen kérdésekhez? Többi lent.
Gyakran van olyan kérdés itt, amiben a kérdező arról számol be, hogy egy fiatal, tizenéves lány 40 év körüli férfival jön össze, illetve ugyanez fordítva (tizenéves fiú, 40 év körüli nővel). Az utóbbi esetben mindenki lehurrogja a dolgot, hogy micsoda perverz, önző, ravasz stb. az ilyen nő, a fiú meg milyen buta, felelőtlen stb. De ha a lány a fiatal, akkor meg szinte mindenki ezt írja: "Ha a pasi rendes, akkor ezzel semmi gond nincsen." vagy még rosszabb: "Örüljenek neki, hogy a lány érett, tapasztalt, koros férfire bízza magát."
Szerintem a kettő ugyanaz, ugyanolyan, az érem két oldala, vagy hasonlíthatjuk a félig teli és félig üres pohár esetéhez is ezeket, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Én mindkét felállásban elítélem az ilyesmit, de nem szólom le, mert az ő döntésük, de mindkét eset problémás és bizarr is.
Hosszú távú kapcsolat, házasság esetén felmerülnek generációs különbségek, gyerekvállalásnál és a gyerek felnevelésénél is később gond lehet ez (a gyereknek 18 éves korára az egyik szülője nyugdíjas, beteges öreg lesz) meg még egyéb kisebb-nagyobb problémák is adódhatnak, pl. ha az egyik már megöregedett, de a másik még életerős korban van, el kell tartania egy öreget, emellett lehet, hogy a szüleinek is segít, de a nyakába szakad a házastársa is.
Nem mondom, hogy egy ilyen kapcsolat párszor látszólag jól is elsülhet, vannak erre példák, de ezek a problémák akkor is ott vannak mindkét variációnál, főleg öregkorban fognak előjönni. Meg hát egy kapcsolatban fontos a szex is, és amikor a fiatalabb fél mondjuk 40 lesz, az öregebbik 65, ez is gond lesz.
A lényeg, a kérdésem az, hogy miért gondolják egyesek, hogy ez az öreg pasi-fiatal lány felállásban jó vagy jobb, mint fordítva? Pedig mindkét esetben ugyanazok a problémák jönnek elő.
Én azért azt látom, hogy a legtöbb esetben inkább fordítva van. A fiatal fiú, idős nő párosításnál max. az van, hogy dugja meg egyszer, az mekkora menő, de amúgy dobja ki, mert idős és plöttyedt.Fordított esetben meg mekkora perverz a pasas... amúgy én mind a kettőt ellenzem pont azért, mert ha komoly kapcsolatra keres vki egy nála 20-30 évvel fiatalabbat, ott baromi komoly érettségbeli gondok vannak, és pár év múlva úgyis szétmennek, ha meg nem, 10-20 év múlva lezsnek problémák, amikor az egyik egészsége kezd lerobbanni, a másik meg még fitt és kicsattan az egészségtől... amúgy meg simán kihasználják a feszes testet.
A másik, amit észrevettem, az az, hogy azokról a válaszolokról, akik támogatják egy fiatal lány és sokkal idősebb pasas kapcsolatát, sokszor kiderült számomra a kérdés alatt vagy más kérdéseknél, hogy igazából ők azok a 40-50es pasasok, akik csak meg akarnak fektetni pár 20éves szűk suncit, és persze, hogy csökken az esélyük, ha a szülők beleszólnak, az meg böki a csőrüket. Ilyenkor támadnak azzal vissza, hogy "de hát az érettebb pasas, a 20éves srácok mind paraszt bunkók, nem is tudnak védekezni, nem ismerik a szexet"...
Peldaul ez?
Olvasd el ezt es tudni fogod a valaszt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!