Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért ez...

Ebben a kategóriában miért ez a hozzáállás az ilyen kérdésekhez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Gyakran van olyan kérdés itt, amiben a kérdező arról számol be, hogy egy fiatal, tizenéves lány 40 év körüli férfival jön össze, illetve ugyanez fordítva (tizenéves fiú, 40 év körüli nővel). Az utóbbi esetben mindenki lehurrogja a dolgot, hogy micsoda perverz, önző, ravasz stb. az ilyen nő, a fiú meg milyen buta, felelőtlen stb. De ha a lány a fiatal, akkor meg szinte mindenki ezt írja: "Ha a pasi rendes, akkor ezzel semmi gond nincsen." vagy még rosszabb: "Örüljenek neki, hogy a lány érett, tapasztalt, koros férfire bízza magát."

Szerintem a kettő ugyanaz, ugyanolyan, az érem két oldala, vagy hasonlíthatjuk a félig teli és félig üres pohár esetéhez is ezeket, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Én mindkét felállásban elítélem az ilyesmit, de nem szólom le, mert az ő döntésük, de mindkét eset problémás és bizarr is.

Hosszú távú kapcsolat, házasság esetén felmerülnek generációs különbségek, gyerekvállalásnál és a gyerek felnevelésénél is később gond lehet ez (a gyereknek 18 éves korára az egyik szülője nyugdíjas, beteges öreg lesz) meg még egyéb kisebb-nagyobb problémák is adódhatnak, pl. ha az egyik már megöregedett, de a másik még életerős korban van, el kell tartania egy öreget, emellett lehet, hogy a szüleinek is segít, de a nyakába szakad a házastársa is.

Nem mondom, hogy egy ilyen kapcsolat párszor látszólag jól is elsülhet, vannak erre példák, de ezek a problémák akkor is ott vannak mindkét variációnál, főleg öregkorban fognak előjönni. Meg hát egy kapcsolatban fontos a szex is, és amikor a fiatalabb fél mondjuk 40 lesz, az öregebbik 65, ez is gond lesz.

A lényeg, a kérdésem az, hogy miért gondolják egyesek, hogy ez az öreg pasi-fiatal lány felállásban jó vagy jobb, mint fordítva? Pedig mindkét esetben ugyanazok a problémák jönnek elő.

2015. szept. 6. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én azért azt látom, hogy a legtöbb esetben inkább fordítva van. A fiatal fiú, idős nő párosításnál max. az van, hogy dugja meg egyszer, az mekkora menő, de amúgy dobja ki, mert idős és plöttyedt.Fordított esetben meg mekkora perverz a pasas... amúgy én mind a kettőt ellenzem pont azért, mert ha komoly kapcsolatra keres vki egy nála 20-30 évvel fiatalabbat, ott baromi komoly érettségbeli gondok vannak, és pár év múlva úgyis szétmennek, ha meg nem, 10-20 év múlva lezsnek problémák, amikor az egyik egészsége kezd lerobbanni, a másik meg még fitt és kicsattan az egészségtől... amúgy meg simán kihasználják a feszes testet.

A másik, amit észrevettem, az az, hogy azokról a válaszolokról, akik támogatják egy fiatal lány és sokkal idősebb pasas kapcsolatát, sokszor kiderült számomra a kérdés alatt vagy más kérdéseknél, hogy igazából ők azok a 40-50es pasasok, akik csak meg akarnak fektetni pár 20éves szűk suncit, és persze, hogy csökken az esélyük, ha a szülők beleszólnak, az meg böki a csőrüket. Ilyenkor támadnak azzal vissza, hogy "de hát az érettebb pasas, a 20éves srácok mind paraszt bunkók, nem is tudnak védekezni, nem ismerik a szexet"...

2016. máj. 13. 12:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Peldaul ez?

Olvasd el ezt es tudni fogod a valaszt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2016. máj. 13. 13:20
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem undorító, ha idős nő van fiatal "sráccal" (nekem az ilyen nem férfi). Annyi kedves, csinos fiatal lány nem talál párt vagy választanak helyette öreg nőket, hogy vérlázító nekem is pedig én "elkeltem" és az én párom igényes. Szerintem egyrészt nem fair, másrészt pedig beteg. Van elég ember a földön, nem kell egymástól elvenni a boldogság esélyét.
2016. júl. 14. 17:10
 24/24 anonim ***** válasza:
23-as, ezt az öreg pasi korosztállyal kellene megbeszélni, mert amíg ők a huszonéves lányokat hajtják, addig a korukbeli nőknek persze, hogy csak a fiatal jut... én mindig visszautasítom az öreg pasikat, de mindig totál meg vannak lepődve, mert egy pasinak az "jár", hogy bárkihez közeledhessen (de ha felé közeledik egy öt évvel idősebb nő, akkor le van döbbenve)
2016. júl. 17. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!