Miben laposodott el a kapcsolatotok az eddigi párotokkal/pároddal? Miben és mit változtattatok meg?
a szexben ellaposodott, eddig nem sikerült megoldani.
mást mindetn megbeszélünk, és kevés amiben nincs egyetértés, még néha együtt is főzünk a bevásárlások sem idegesítőek...amúgy jó minden. ( igaz még csak 5 év telt el)
Az előző férjem, gyermekünk születése után sem lett sokkal szorgalmasabb, sajnos ezt akkor vettem észre, amikor gyes után visszamentem dolgozni és megkértem, hogy ha este fél 7 körül haza érek legalább mosogasson el.
Azt mondta, nem szeret mosogatni. Vett egy mosogatógépet. Kb. így állt mindennel.
Mivel korán kelt, a délutánt átaludta, este felébredt és hajnalig tévézett.
Így tulajdonképpen minden ellaposodott, mert a rendszertelen életmódja és lustasága nem volt sem vonzó, sem összetartó erő. Ezen nem tudtam változtatni!
Mindig a szüleivel kellett nyaralnunk, külön, mi a kis család sosem mentünk. S mivel anyja zugivó volt és határozott természet, nagyon befolyásolta a kapcsolatunkat, itt az ellaposodás úgy mutatkozott meg, hogy nem állt ki mellettem, ha az anyja beszólt vagy áskálódott, önmagában kihatott a mindennapokra az érzelmeimre. Így ezek együtt a kisugárzásra, ami a házaséletet is rombolta. Vesztesen kerültem ki a kapcsolatból, mert nem volt célom mindenáron válni, viszont belebetegedtem és gyógyszerrel jöttem ki az egész házasságból. Elváltam és vittem a gyermekünket, akivel szintén nem vitte túlzásba a foglalkozást.
Azóta bosszút esküdött és szabályosan láthatáskor hülyéz engem a gyermek előtt.
Úgyhogy se kiút, sem visszaút nincs ilyen embereknél. Én meg nem voltam elég erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!