Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha email-ben...

Mit csináljak ha email-ben zaklat valaki, akit nem is ismerek?

Figyelt kérdés
nem akarok új email.cimet.
2010. márc. 12. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le a mailcímét.
2010. márc. 12. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy zaklat? Elolvasod???

Te posatládába bedobált sok sz...r szóróanyagot is elolvasod? ... vagy mégiscsak van olyan, amit olvasatlanul kidobsz, mondván: "ezektől nem akarok szóróanyagot olvasni, tehát olvasatlanul eldobom"?

2010. márc. 12. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én visszaírnék neki. Mondjuk volt, hogy ez már balul sült el. De leírnád, hogyan, mivel zaklat, miket írkál? Lehet hogy rossz címre küldi tévedésből, ha pedig nem, nem lehet olyan nehéz kitalálni, ki írkál neked ilyeneket az ismerőseid közül...
2010. márc. 12. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Töröld a levelét olvasatlanul, majd csak abbahagyja.

Velem is csinálták már, én kidobáltam a levelet, mint spamet, aztán egy idő után feladta. (És telefonon kezdett hívogatni :), akkor aztán megmondtam neki a véleményemet!)

Ha válaszolsz neki, akkor örül, h. felhúzott téged. Ne válaszolj, és a saját érdekedben el sem olvasd.

2010. márc. 12. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!