Miért csinálja/csinálják ezt velem?
Van egy lány az osztályban aki nagyon nagyképű. Amikor átjött ebbe az iskolába mindenki csak szívatta, az osztályban voltunk 24-en (ő volt a 25.) és 24 ember közül csak én álltam vele szóba és barátkoztam is vele. De ez megváltozott, pár éve folyton csúfol és idegesít. Na meg "átállt" a "nagymenőkhöz" szóval így rosszabb. Érdekes...én az életbe nem bántottam meg egyik osztálytársamat se, mert általában rendes vagyok mindenkivel, meghallgatok mindenkit és próbálok nekik segíteni. De én nem kapom ezt vissza. Velem mindenki olyan undok és csúfolódik meg minden. Az összes jó barátnőmet elveszítettem, mert ők inkább őt választották...most is az egész osztály engem szívat, holott egy rossz szót sem mondtam nekik. Nekem ez nagyon rosszul esik...nem is értem, hogy én miért ezt kapom mindenkitől. Régen sokkal normálisabbak voltak. Szerintetek miért csinálják ezt velem? És én mit csináljak? Szomorú vagyok :(
13/L
Velem is ez van..-.-
Nem tudsz ellene tenni, serdülnek.
Nekem az osztályból van 2barátom, és 1 legjobb haverom, és kész. A többivel ha nem kell, nem állok szóba.
Mekkora harcok folynak az iskolákban! És még mondja valaki, hogy a gyerekek élete nem lehet szar! Kíváncsi volnék hány felnőtt tudná ezt elviselni a munkahelyén! Szerintem mindegyik kikérné magának! A kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni, hogy miért csinálják, viszont, csak azt tudom neked ajánlani, hogy ne vágjál vissza nekik, mert akkor Te is olyan leszel, mint ők, és annak később Te iszod meg a levét! Próbálj meg kitűnni egy-egy olyan tulajdonságoddal, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy Te igenis jófej vagy. Később sokkal értelmesebb emberekkel fogsz megismerkedni, akik a segítőkészséget, a kedvességet értékelik, nem azt, hogy milyen jól tudsz csúfolódni. Ezek az emberek is fel fognak egyszer nőni, csak nekik több időre van szükségük! Ha Te már nem csúfolódsz, nem azt keresed, hogy hogyan lehetne megszívatni valakit, akkor az aszt jelenti, hogy már felnőttebb vagy mint a társaid!
Ez persze csak az én véleményem, nyilván másnak más lesz a mondanivalója. 24/F
Én átérzem a helyzetedet, mert nekem is volt olyan osztályom ahol piszkáltak. Persze nem mindenki,csak pár ember, de ők kitettek egy osztályra valót. Nagyon rosszul esett, hiszen nem bántottam őket. Nem hagytam magam, visszaszóltam, mégis. Aztán egyszer beszéltem négyszemközt a piszkálódóval erélyesen, hogy mi a baja velem.Azt mondta semmi. Csak társaságban volt nagy szája. Nekem meg rosszul esett, hogy nem védtek meg.Mert,hogy akkor őket is. Tudom milyen érzés. Igaza van a többieknek, járj el ha teheted iskolai szakkörökre, vagy legyél jóban évfolyamtársakkal. Bunkók az ilyen emberek. Majd visszakapják az élettől. Nekem mindig ezt mondták a barátaim, barátnőim. Kitartás.
Andy
Ezt átéltem én is,de ott igazából szerettet és elfogadott a többség,mert egy idő után belátták,hogy mindenki olyan,amilyen,és gerinctelenség a földön fekvőbe még egyet belerúgni.Néhány ember volt,aki nyíltan zrikált,de igazából őket sem nehéz leállítani,ha lepattan Rólad,amit mondanak.
Itt éppen az a ,,baj",hogy Te senkit nem bántasz,és nem szólogatsz be,mert pont az ilyen embereket tartják gyengének,és ez mindig így marad.Ha viszont egyszer is megmutatnád,hogy nem vagy Te az áldozati bárány,akin mindenki keresztül gázolhat,akkor elhiheted nekem,hogy más lenne a hozzáállásuk.
Életemben egyszer csináltam meg azt,hogy teljesen kifordultam magamból,és elküldtem melegebb éghajlatra,akit el kellett.Azóta legalább tudja,hogy meg tudom magam védeni,ha meg akarom.
Nem szabad mimózának leni,mert ebből az életben még sok károd származhat.Hidd el,a saját bőrömön tapasztaltam! 23/L
én is pont úgy vagyok mint te!
sajnos szerencsétlenek vagunk, de
hogyha csúfolnak röhögj a képükbe vagy ne figyelj oda rá akkor előbb-utóbb úgyis abbahagyják
de am én se nagyon tom h mit csin
Szia! Ez nagyon rossz dolog :( a régi iskolámban is ezt csinálták velem én nem törödtem velük mindig valamit csináltam és nem figyeltem rályuk nem érdekeltem őket és ők se engem ha meglássák,hogy nem futsz utánuk akkor majd egyszer hozzád szólnak :) de hozzám nem szóltak engem is mindig csak csúfoltak :'( hidd el tudom milyen érzés.
és nem tudtam ez ellen csinálni semmit inkább belekéne törödni,hogy nem foglalkoznak veled és ha csúfolnak akkor mond meg a tanárnak mert ha kergeted öket akkor te kapsz a végén intőt:( de nekem most még rosszabb a helyzetem :'( mert én most új iskolába vagyok és rendesen be illeszkedtem és van egy szerelmem is ,de éppenséggel az a gondom,hogy buktam :( és most mindenki rályött és nem bírom magamat védeni a barátnőim elött non rossz :'( nem tudok mit kitalálni :'(
Szia! Ez nagyon rossz dolog :( a régi iskolámban is ezt csinálták velem én nem törödtem velük mindig valamit csináltam és nem figyeltem rályuk nem érdekeltem őket és ők se engem ha meglássák,hogy nem futsz utánuk akkor majd egyszer hozzád szólnak :) de hozzám nem szóltak engem is mindig csak csúfoltak :'( hidd el tudom milyen érzés.
és nem tudtam ez ellen csinálni semmit inkább belekéne törödni,hogy nem foglalkoznak veled és ha csúfolnak akkor mond meg a tanárnak mert ha kergeted öket akkor te kapsz a végén intőt:( de nekem most még rosszabb a helyzetem :'( mert én most új iskolába vagyok és rendesen be illeszkedtem és van egy szerelmem is ,de éppenséggel az a gondom,hogy buktam :( és most mindenki rályött és nem bírom magamat védeni a barátnőim elött non rossz :'( nem tudok mit kitalálni :'( 13/L
Miért csinálja?...mert átállt a nagymenőkhöz.
Vigasztalódj,nem vesztetted el a barátnőidet,csak kiderült,hogy nem is a barátnőid.
Az iskolán kívűl van élet!
Mit szeretsz csinálni?Keress olyan barátokat,akikkel van közös érdeklődési pont.
Az iskolába meg ne törödj velük.Tanulni jársz oda,legyél kedves,jószándékú,a tanárok kedvelni fognak,EZ az,ami számít a továbbtanulásodnál.
Szia! :D én még mindig az előző válaszoló vagyok :D csak azt kihagytam,hogy:
most már csak egy barátnőm van :'( és néha még ő se foglalkozik velem :'(mindig a szerelmemmel foglalkozok ilyenkor és nem tudok mit mondani már a barátnőmnek,hogy azt higgye,hogy nem buktam jaj nekem végem és egyre rosszabb napjaim vannak :'( na szóval ezzel csak vigasztalni akartalak,hogy ennél még rosszabb is van a régi sulimba nekem se volt egy barátnőm se jó 1 volt de ő egyáltalán nem foglalkozott velem :( de mind 1 neked legalább nincsenek ciki helyzeteid és nemkell állandóan mentegetőznöd ugy,hogy tudod,hogy igazuk van :) jó neked :) ne keseredj el :) ne törödj másokkal mindig csak magadra figyelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!