Hogyan lehet megoldani azt, hogy a párom ne a gyereke anyjának fizessen gyerektartást, hanem a fia nevére nyisson számlát, és oda rakja be a pénzt?
"Ha kérek vagyonosodási vizsgálatot mi a garancia arra, hogy nem mondja azt, hogy két hónapja lakik albérletben és amit most kapott nagy összegű pénzt abból bútorozta be a lakást és fizetett mindent??? Mert picit több mint egy éve lakik albiban és a gyes mellett úgy h nem dolgozott nem tudta volna segítség nelkül fizetni meg berendezni. De simán mondhatja, hogy azóta lakik ott mióta megkapta a pénzt. Ráadásul nincs is oda bejelentve. Ilyenkor mi van?"
Nekem nagyon úgy tűnik a dolog,hogy a volt feleséget,pont temiattad hagyta el a párod!!
Szerintem nagyon is segíteni kell a párodnak rajtuk!!!Az,hogy a lakást berendezte és komfortossá tette és ez neki 1,5 millióba kerűlt...?!Senki nem kötelezte rá és nem az asszonyra költötte,hanem a saját gyerekének teremtett meg egy lakható környezetet.
Méghogy tudja bele az asszony a gyerektartásba?!Neked fingod nincs,hogy mennyibe kerűl egy gyerek egy hónapban!!
Neked az a bajod,hgoy nem rád költötte azt a másfél milliót!!!
Az ilyen jóindulatú kis hölgyeknek csak annyit szeretnék kívánni,hogy ők is ugyanúgy járjanak,mint a volt feleség,aki ellen most hadakoznak!!!!Aztán majd meglátjuk milyen kérdést fogsz itt feltenni legközelebb!!!
Hajrá volt feleség!!!!Bár én is ilyen rafkós lettem volna:)Én is egyedűl maradtam gyesen a kislányommal egy ilyen kishölgy miatt,csak az én emberem még a gyerektartást sem fizeti,nemhogy 1,5 millát a környezetünkre költött volna.
Egyetértek az utolsó hozzászólóval!!!
A gyereket meg azért nem adja oda a párodnak, mert valoszínűleg pici még a gyerkőc (mivel gyesen van az anya) és kb 3 éves koráig csak otthon az anya társaságában találkozhat az apa a gyerekkel.
A másik meg az, hogy egyes szám első személyben kérdezel. Pl. "Kérhetsz e vagyonosodási vizsgálatot" Számomra ez irritáló. Ez a párod dolga. Az ilyen nők miatt,mint Te vagy hanyagolják az apák a gyeremekeiket!!!!
MÁR feleség vagy és a gyerek az előző házasságból három éves?????:))))
Na ne mondd ezek után,hogy nem miattad ment tönkre.
Én ezek után csak annyit kívánok neked is,mint a többi hozzád hasonlónak,hogy amikor felhízol 70 kilóra és elváltozol a terhesség miatt,a férjed pattanjon le egy csinos,fiatal és sexy kis hölgyeménnyel,aki sz....ik bele,hogy neked ez csak egy állapot!!!!Ja és nem feltétlenűl csak a kűlsőről van szó,hanem amikor a hormonok tombolnak,megnézném te milyen türelmes házicicus leszel:))))
Ennyit a volt feleségek helyzetéről.Jó lenne,ha nem gáncsoskodnál a volt feleség ellen,van annak így is éppen elég baja!!Amíg neked az a legnagyobb gondod,hogy a műkörmöd milyen színű legyen,neki az a legnagyobb,hogy milyen munkahelyet találjon,ahonnan eljöhet táppénzre minden harmadik héten,ha a gyerek beteg lesz.
Inkább támogatnod kellene!!Hiszen a gyerek meg a párod vére!!:))
ja!még ezt elfelejtettem!
amennyire te ellenséges vagy vele és gáncsoskodsz,100%,hogy miattad nem adja a gyereket.Ha egy felnőtt emberrel ilyen rosszindulatú vagy,milyen lehetsz egy gyerekkel,aki nem is a tied??!!
ÉN SEM ADNÁM ODA!!!!!
"Téged viszont sajnállak, mert elég megkeseredett nő lehetsz. Tipikusan az, akit elhagytak, és nem tud mit kezdeni magával. "
Na,most az egyszer reálisan látsz valamit!!Tényleg egy megkeseredett ember vagyok,akit elhagytak és csúnyán rászedtek.Te még egyelőre csak vitázol a gyerek miatt én 5 éven keresztűl neveltem más két gyerekét nap,mint nap és amikor terhes lettem és 70 kiló egy csinos kis tanárnéni miatt hagytak el.
Minden nős férfi azt mondja,hogy rossz a házassága mielőtt kapcsolatba kezd a feleség mellett,hiszen máskülönben nem is álltál volna szóba vele.
Én már nevetek a férfiakon,mind teljesen egyformák.
Én nem hitelt vettem fel,hogy mentsem az anyagi helyzetet ill.az adóságot,hanem jóhiszeműen egy olyan vállalkozást írattam a nevére,azzal az indokkal,hogy a gyerekek mellett nem fogom tudni csinálni,ami havi 1,5 milliót jövedelmezett.Utánna hoppon maradtam.Ő meg hülye volt hozzá,a csajszikával eltapsolták a pénzt,nekem meg kidobott sz...s 5000 forintot.Most már azt sem fizeti,már arra sincs pénze.
Nem tudok mit kezdeni magammal.....?!:)))
Boldogabb nem is lehetnék a kislányommal!nekem is két állásom van,ki tudom fizetni a rezsimet,mindent meg tudok venni a gyerekemnek és nem kell még a más keresztjét is vállamon cipelnem!!!
Talán én vagyok a született szingli:))))ha már így hozta az élet,pedig tőlem családcentrikusabb embert keresni sem tudtál volna!!
Örűlj neki,hogy jóravaló a férjed!!De,szerintem nem kellene ennyire vakon higyj neki!!!!A feleséggel meg lehet el kellene kettesben beszélgess,hogy a másik oldalról is lásd a dolgokat!!!Nem biztos,hogy annyira mocskos dög,mint ahogy elő van adva.
Azokat a dolgokat meg amiket megcsinált,biztos nem jókedvből,hanem az elkeseredettség miatt csinálta.Gondold egy kicsit magad az ő helyébe.
A véleményedről meg az elhagyott feleségekről meg csak annyit,hogy könnyű a meccset a pálya széléről megítélni,de ha TE vagy benne,egészen más ám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!