Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani azt,...

Hogyan lehet megoldani azt, hogy a párom ne a gyereke anyjának fizessen gyerektartást, hanem a fia nevére nyisson számlát, és oda rakja be a pénzt?

Figyelt kérdés
Az exe egy pénzéhes nő. Mikor szakítottak egy csomó mindent kifizetett neki a párom berendezett nekik egy egész lakást, persze azt mondta visszafizeti mert idén augusztusban kap egy nagyobb összeget. A párom majdnem másfél millát költött rá/juk és úgy beszélték meg, hogy nem kell az egészet visszaadnia csak 700ezret. Míg nem volt pénze naponta többször hívogatta a párom, állandóan kölcsönkért tőle, kifizettette vele az albit stb. Most megkapta a pénzt de közölte a párommal, hogy még 50ezret sem ad vissza, nemhogy 700at, és a párom hagyja békén őket, és különben is neki az a rengeteg dolog járt, meg a pénz is amit ráköltöttünk. De persze a gyerektartás ezek után is kéne neki. Pedig a fiút oda sem adja a páromnak, csak akkor láthatja ha elmegy hozzájuk és ott jópofizik az exével. Mióta megkapta a csaj a pénzt, még a telefont sem veszi fel, ha a párom ír neki sms-t, h mi van a gyerekkel nem is hajlandó rá válaszolni. Ezért gondotuk azt, hogy ne ez a kétszínű pénzéhes nő kapja a gyerektartást, hanem inkább nyitunk egy számlát a kisfiúnak és oda rakunk be neki pénzt, amihez aztán hozzájuthat 18éves korában. És az anyja így legalább nem szórja el azt a pénzt is.
2008. szept. 8. 09:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kérek vagyonosodási vizsgálatot mi a garancia arra, hogy nem mondja azt, hogy két hónapja lakik albérletben és amit most kapott nagy összegű pénzt abból bútorozta be a lakást és fizetett mindent??? Mert picit több mint egy éve lakik albiban és a gyes mellett úgy h nem dolgozott nem tudta volna segítség nelkül fizetni meg berendezni. De simán mondhatja, hogy azóta lakik ott mióta megkapta a pénzt. Ráadásul nincs is oda bejelentve. Ilyenkor mi van?"

Nekem nagyon úgy tűnik a dolog,hogy a volt feleséget,pont temiattad hagyta el a párod!!

Szerintem nagyon is segíteni kell a párodnak rajtuk!!!Az,hogy a lakást berendezte és komfortossá tette és ez neki 1,5 millióba kerűlt...?!Senki nem kötelezte rá és nem az asszonyra költötte,hanem a saját gyerekének teremtett meg egy lakható környezetet.

Méghogy tudja bele az asszony a gyerektartásba?!Neked fingod nincs,hogy mennyibe kerűl egy gyerek egy hónapban!!

Neked az a bajod,hgoy nem rád költötte azt a másfél milliót!!!

Az ilyen jóindulatú kis hölgyeknek csak annyit szeretnék kívánni,hogy ők is ugyanúgy járjanak,mint a volt feleség,aki ellen most hadakoznak!!!!Aztán majd meglátjuk milyen kérdést fogsz itt feltenni legközelebb!!!

Hajrá volt feleség!!!!Bár én is ilyen rafkós lettem volna:)Én is egyedűl maradtam gyesen a kislányommal egy ilyen kishölgy miatt,csak az én emberem még a gyerektartást sem fizeti,nemhogy 1,5 millát a környezetünkre költött volna.

2008. szept. 15. 14:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsó hozzászólóval!!!

A gyereket meg azért nem adja oda a párodnak, mert valoszínűleg pici még a gyerkőc (mivel gyesen van az anya) és kb 3 éves koráig csak otthon az anya társaságában találkozhat az apa a gyerekkel.

A másik meg az, hogy egyes szám első személyben kérdezel. Pl. "Kérhetsz e vagyonosodási vizsgálatot" Számomra ez irritáló. Ez a párod dolga. Az ilyen nők miatt,mint Te vagy hanyagolják az apák a gyeremekeiket!!!!

2008. szept. 16. 08:02
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A gyerektartást azért kapja a nő, hogy eltartsa, felnevelje, mindent megadjon a gyereknek, tudjon neki enni adni, az iskolát fizetni, ruházni stb. stb. és nem azért, hogy majd 18éves korában legyen a gyereknek pénze. Egy nő egyedüli bevételből NEM tudja normálisan felnevelni a gyereket. Elég buta lehetsz kedves kérdező, ha igy gondolkodsz!
2008. szept. 16. 08:11
 14/31 A kérdező kommentje:
a gyerek már 3és fél éves tehát oda kellene adnia a páromnak. És nem az a bajom, hogynem rám költötte a másfél millát, hanem maga az elv. Az, hogy a párom segített neki, minden egy szavába került, mert úgy gondoltuk a gyerek érdeke az első. De a párom ne csak akkor legyen jó neki, amikor pénz kell. Mostmár nincsenek anyagi gondjai fel sem veszi a telefont. Eddig persze naponta telefonálgatott. a gyereket nem adja oda, beszélni nem lehet vele. Ez a probléma. És nem féltékeny vagyok, mert nincs rá okom, csak ez az elv, hogy kihasználjuk a másikat, aztán ha nincs rá szükségem leszarom. A párom smseket küld neki nem válaszol, a telót nem veszi fel. Neki mindent lehet??? azért mert ő a nő és anya??? A gyerekszüléshez nem kellész. Ahhoz már igen, hogy ne azt tartsa vki szem előtt, hogy elhagyták, hanem azt, hogy a gyerekének jó legyen.
2008. szept. 18. 16:11
 15/31 A kérdező kommentje:
Ja és az egyik válaszolónak írom, hogy olyan kishölgy vagyok, aki azóta már a felesége. Nem egy egyéjszakás nőcske vagyok, nem azért hagyta el a párom az exét. És én úgy gondolom, ha két ember között jó minden, akkor oda nem lép be harmadik. Ezen sok nőnek el kéne gondolkodnia, és nem mindig a másikat okolni.
2008. szept. 18. 16:15
 16/31 anonim ***** válasza:
75%

MÁR feleség vagy és a gyerek az előző házasságból három éves?????:))))

Na ne mondd ezek után,hogy nem miattad ment tönkre.

Én ezek után csak annyit kívánok neked is,mint a többi hozzád hasonlónak,hogy amikor felhízol 70 kilóra és elváltozol a terhesség miatt,a férjed pattanjon le egy csinos,fiatal és sexy kis hölgyeménnyel,aki sz....ik bele,hogy neked ez csak egy állapot!!!!Ja és nem feltétlenűl csak a kűlsőről van szó,hanem amikor a hormonok tombolnak,megnézném te milyen türelmes házicicus leszel:))))

Ennyit a volt feleségek helyzetéről.Jó lenne,ha nem gáncsoskodnál a volt feleség ellen,van annak így is éppen elég baja!!Amíg neked az a legnagyobb gondod,hogy a műkörmöd milyen színű legyen,neki az a legnagyobb,hogy milyen munkahelyet találjon,ahonnan eljöhet táppénzre minden harmadik héten,ha a gyerek beteg lesz.

Inkább támogatnod kellene!!Hiszen a gyerek meg a párod vére!!:))

2008. szept. 19. 13:09
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

ja!még ezt elfelejtettem!

amennyire te ellenséges vagy vele és gáncsoskodsz,100%,hogy miattad nem adja a gyereket.Ha egy felnőtt emberrel ilyen rosszindulatú vagy,milyen lehetsz egy gyerekkel,aki nem is a tied??!!

ÉN SEM ADNÁM ODA!!!!!

2008. szept. 19. 13:12
 18/31 A kérdező kommentje:
ennyit azokról akik ok nélkül vádaskodnak. Igen, miattam hagyta el, de ha két embernek redben van a kapcsolata, oda harmadik nem lép be. Már akkor nem volt jó a kapcsolatuk, mielőtt megismertük egymást. Szakítottak akkor jelentette be a csaj, hogy terhes, amiatt békültek ki. És szerintem a férjem elég fair volt vele szemben, mert nem kevés pénzt költött rá, mikor simán kirakhatta volna az utcára egy fillér nélkül, mint ahogy ezt elég sok pasi megteszi. De ő törődött velük, minden anyagi segítséget megadott, így sztem joggal elvárható, hogy értelmesen lehessen beszélni a csajjal. Nem a sértett önérzetet kéne nézni, hanem a gyerek érdekét. Egy rossz kapcsolatban mi értelme maradni a gyerek miatt. Ő is érzi a vitákat nem?
2008. szept. 19. 15:56
 19/31 A kérdező kommentje:
Ja és közölném, hogy nem egész nap a körmösnél ülök, hanem reggeltől estig dolgozom, két munkahelyen is, és amikor otthon vagyok, meglepő módon mosok, főzők, takarítok, mert ugye azt is tudok. Téged viszont sajnállak, mert elég megkeseredett nő lehetsz. Tipikusan az, akit elhagytak, és nem tud mit kezdeni magával. Tudod, attól hogy egy kapcsolat szétmegy, el lehet válni normálisan. Mint már írtam a párom is kibaszhatott volna velük, de neki a gyerek volt az első. Csak sajnos az exének nem a fia a fontos, hanem a kisstílű bosszúja. Nem azt nézi, hogy a gyerekének jó legyen, hanem, hogy neki az legyen. Hónapokig fenyegette a párom, hogy ha nem megy vissza hozzá soha többet nem láthatja a gyereket, próbálta a párom szüleit rávenni, hogy tagadják ki az örökségből, ha nem megy vissza hozzá. Hát ilyen nő ő. Nincs büszkesége, nem tudja megérteni, hogy vége, mást szeret az exe. Nem tudja lezárni normálisan. És sok olyan kapcsolat van, ahol szintén egy harmadik miatt lett vége, mégis tudnak civilizáltan viselkedni egymással a felek. De az kicsit nonszensz, hogy az egyik fél tegyen meg mindent, a másik meg szarik mindenben. És ja, lehet, hogy pár év múlva engem is elhagynak. Benne van a pakliban. De én nem úgy tekintek a férjemre, mint egy tárgyra, hogy ő az enyém és kötelessége velem maradni. Mert ne egy gyerek miatt legyen velem. Hanem azért mert SZERET! Csak ez a szó nektek ismeretlen, azért hogy nektek könnyebb legyen, elvárjátok, hogy életetek végéig veletek legyen a pasi, és dolgozzon mint egy állat, hogy eltartson titeket. Az ex is ezt csinálta. NEm dolgozott, otthon volt a gyerekkel, a férjemtől az utolsó fillérig elkérte a fizuját, amit két hét alatt elvert (és nem 200ezerről volt szó egy hónapban, hanem majdnem a duplájáról) de a rezsit sem fizette belőle. Perzse a férjem erre akkor jött rá, amikor mentek a gázt kikapcsolni. Hát kb a gyerek is ennyire érdekli. És akkor is én vettem fel hitelt, és adtam pénzt a páromnak, hogy a gyererk miatt ne kapcsolják ki. Hát tényleg! én vagyok a szarrágó!!!!!
2008. szept. 19. 16:27
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Téged viszont sajnállak, mert elég megkeseredett nő lehetsz. Tipikusan az, akit elhagytak, és nem tud mit kezdeni magával. "

Na,most az egyszer reálisan látsz valamit!!Tényleg egy megkeseredett ember vagyok,akit elhagytak és csúnyán rászedtek.Te még egyelőre csak vitázol a gyerek miatt én 5 éven keresztűl neveltem más két gyerekét nap,mint nap és amikor terhes lettem és 70 kiló egy csinos kis tanárnéni miatt hagytak el.

Minden nős férfi azt mondja,hogy rossz a házassága mielőtt kapcsolatba kezd a feleség mellett,hiszen máskülönben nem is álltál volna szóba vele.

Én már nevetek a férfiakon,mind teljesen egyformák.

Én nem hitelt vettem fel,hogy mentsem az anyagi helyzetet ill.az adóságot,hanem jóhiszeműen egy olyan vállalkozást írattam a nevére,azzal az indokkal,hogy a gyerekek mellett nem fogom tudni csinálni,ami havi 1,5 milliót jövedelmezett.Utánna hoppon maradtam.Ő meg hülye volt hozzá,a csajszikával eltapsolták a pénzt,nekem meg kidobott sz...s 5000 forintot.Most már azt sem fizeti,már arra sincs pénze.

Nem tudok mit kezdeni magammal.....?!:)))

Boldogabb nem is lehetnék a kislányommal!nekem is két állásom van,ki tudom fizetni a rezsimet,mindent meg tudok venni a gyerekemnek és nem kell még a más keresztjét is vállamon cipelnem!!!

Talán én vagyok a született szingli:))))ha már így hozta az élet,pedig tőlem családcentrikusabb embert keresni sem tudtál volna!!

Örűlj neki,hogy jóravaló a férjed!!De,szerintem nem kellene ennyire vakon higyj neki!!!!A feleséggel meg lehet el kellene kettesben beszélgess,hogy a másik oldalról is lásd a dolgokat!!!Nem biztos,hogy annyira mocskos dög,mint ahogy elő van adva.

Azokat a dolgokat meg amiket megcsinált,biztos nem jókedvből,hanem az elkeseredettség miatt csinálta.Gondold egy kicsit magad az ő helyébe.

A véleményedről meg az elhagyott feleségekről meg csak annyit,hogy könnyű a meccset a pálya széléről megítélni,de ha TE vagy benne,egészen más ám!!

2008. szept. 19. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!