Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan töltitek a nap hátralev...

Hogyan töltitek a nap hátralevő részét, ha csúnyán összevesztek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve lakunk együtt. Sokszor összekapunk, általában 25-30 perc múlva ki is békülünk. Tegnap csúnyán össze vesztünk (anyagi dolgokon), ő pedig összepakolt pár holmit, és hazament a szüleihez aludni. (Ő bántott meg, nekem lett volna okom megsértődni).

Reggel hazajött, lezuhanyozott, majd elment munkába. Nemrég beszéltünk telefonon, azt mondta nem tudja, hogy itthon alszik-e, de vacsorázni és tiszta ruháért mindenképp hazajön. Nem akarok még jobban összeveszni vele, de mégsem tűrhetem, hogy egy kisebb probléma után bebújjon anyuci szoknyája mögé.

2010. márc. 11. 14:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
69%
Tudjátok az a baj, az ilyen jellegű kérdésnél, hogy nem ismerjük a másik fél álláspontját. Lehet a párod szerint meg te vagy a hibás. Az pedig szánalmas, hogy egyes válaszolok rögtön el is hiszik amit a kérdező ír, és egyből a férfi vesztét kívánják (csak azért mert a kérdező nő)....
2010. márc. 11. 20:12
 42/47 anonim ***** válasza:
68%
Végig olvasva a kérdező válaszait: nagy ugye, hogy nem a párja a hibás. Szívem, az hogy te úgy érzed, hogy nem hibáztál, édes kevés. 10-en (beleértve a párod is) meg úgy érzi, hogy igen. Elmondanám neked, hogy a közös kasszához tényleg nem nyulunk a másik belegyezése nélkül (ha kell felhívod a párod, igen, jól látod). Arról nem is beszélve, hogy a tesód egy pancser, ha ilyen bakikkal cseszi el a pénzetek. Ezek után biztos nem adnék neki többet.... (csak majd ha visszafizeti a semmire elsz@art pénzt)..
2010. márc. 11. 20:19
 43/47 anonim ***** válasza:
68%

A kiegre válaszul:

Soha nem adnék ki úgy 20 ezer Ft-ot (még ha a tesómnak is kell), hogy előtte ezt ne beszélnénk meg. szintén a párom sem tenné ezt. És én is nagyon felháborodnék ha a párom ilyet tenne. Szóval megértem a pasid, most neked kellene bocsánatot kérned...

2010. márc. 12. 07:42
 44/47 anonim ***** válasza:
75%

A nap hátralévő részét úgy szoktuk tölteni a vita után, ahogy az előtte való részét is, mert sokáig nem tudunk összeveszve lenni szerencsére (sosem bírtam rosszba lenni a szeretteimmel sokáig).

Amúgy meg mintha el sem olvasta volna a válaszolók 90%-a, amit a kérdező írt... Nem vesztegette a pénzét, hanem kölcsönt adott a testvérének, nem tudjuk, hogy miért, úgyhogy semmi jogunk elítélni érte (én is adnék az enyémnek, ha szüksége lenne rá, de még a párom is, kérdezés nélkül- ez egy emberfüggő dolog, ő ismeri, ő tudja miért kellett, gondolom akik nem segítenének a testvérüknek, azoknak is megvan az oka rá). A legtöbben leírták a saját családi kasszás megvalósításaikat, holott szerintem ezekre nem volt kíváncsi a kérdező, nem az volt a kérdése, hogy hogyan kezeljék a közös számlát, vagy legyen-e nekik. Mindenki színezgeti már a saját elképzelése szerint a sztorit...

23/L

2010. márc. 12. 13:39
 45/47 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kerdezo, en totalisan megertelek, es abszolut melletted allok. Megdobbent, hogy egyesek, hogyan velekednek a penzrol....van egy parod, egyutt laktok, megosztjatok egymassal az eleteteket, ismeritek egymas minden kis hulyeseget, titkait. Es mikor penzt "kolcsonzol" tole akkor egy mini tragediat csinal belole...na es ha epp ugy jott ki a lepes, hogy nem tudtad informalni? konyorgem ez azert nem olyan sulyos nagy bun.... 20 e ft manapsag nem nagy penz, es nem arrol van szo, hogy vettel magadnak egy ruhat vagy parfumot vagy mittomen...a TESTVEREDNEK segitettel, ami nagyon szep dolog! Raadasul a tesod megigerte, hogy visszafizeti, akkor hol a problema?

Az en paromnak eszebe nem jutna ilyenert megsertodni, ha nekem van en adok, ha neki van o ad, es hangsulyozom, nem drogra koltotted azt a penzt. Rohej, hogy a penz, hogy el tudja cseszni a kapcsolatokat..Neharagudj, de a parod nemcsak gyerekes, meg irigy is. Ha ezen kepes veled osszeveszni es meg meg is bant, mert adtal sz@ros 20e. ftot a tesodnak veszhelyzetben, erdemes lenne ujra atgondolni, ezt a kapcsolatot. En a helyedben, leulnek vele, es halal nyugalommal megmondaam neki, hogy nagyon rosszul esik, hogye ennyire bizalmatlan es irigy veled. Nem kene, hogy a penz ilyen indulatokat valtson ki belole. Tipikus bolhabol elefant szindroma...es meg a nokre mondjak, hogy hisztiznek...ha!

2010. márc. 13. 10:13
 46/47 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk én arra lennék kíváncsi mi volt az a hű de halaszthatatlanul sürgős a testvérnek, hogy nem lehetett vele 1-2 órát várni, ráadásul banki utalás volt, nem eljött személyesen a pénzért...
2010. márc. 13. 12:36
 47/47 anonim ***** válasza:
51%
utolsónak igaza van...utalásnál aztán tlge tök mindegy, hogy 10 perccel vagy egy órával előbb vagy később megy el...egy telefon belefért volna...
2010. márc. 13. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!