Hogyan töltitek a nap hátralevő részét, ha csúnyán összevesztek a párotokkal?
Kb. 1 éve lakunk együtt. Sokszor összekapunk, általában 25-30 perc múlva ki is békülünk. Tegnap csúnyán össze vesztünk (anyagi dolgokon), ő pedig összepakolt pár holmit, és hazament a szüleihez aludni. (Ő bántott meg, nekem lett volna okom megsértődni).
Reggel hazajött, lezuhanyozott, majd elment munkába. Nemrég beszéltünk telefonon, azt mondta nem tudja, hogy itthon alszik-e, de vacsorázni és tiszta ruháért mindenképp hazajön. Nem akarok még jobban összeveszni vele, de mégsem tűrhetem, hogy egy kisebb probléma után bebújjon anyuci szoknyája mögé.
Milyen aranyos,hogy azért vacsorázni hazamegy:)
Én a helyedben, miután hazaért leültetném, hogy megbeszéljétek a dolgot. Normálisan. És ha pozitívan végződik ,azért azt is említsd meg, hogy örülnél neki, ha a közeljövőben ilyen történne, nem egyből hazarohanna,hanem megpróbálnátok együtt megoldani. Természetesen ezt is szépen csomagold.
mi még sosem veszekedtünk, pedig 5 éve vagyunk házasok :) nem tudom, milyen az...de arról hallottam, hogy alapszabály, hogy nem szabad haraggal lefeküdni. próbáld meg vele ezt ma vacsi után tisztázni. NE közben! én is harapok, ha evés közben zaklatnak :)
én egyébként nem ítélem el a viselkedését egyértelműen, mert nem tudom, mi volt a vita tárgya, így azt sem, hogy igaza volt-e. lehet azért ment el, mert félt, ha ottmarad, olyasmit mond amit később megbán...
Anyucinak ehhez semmi köze, csak ott van szobája. Más különben egy haverjához menne át.
Szerintem normális dolog, hogy magában akarja előbb tisztázni mi is legyen, mit gondoljon és hogyan tovább, és ehhez egyedül akar lenni, nem veled. Várd meg, amíg meg akarja beszélni szerintem, ha sürgeted, tuti kidob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!