Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis vagyok? Ti mit tesztek, ha összevesztek a párotokkal?
egy órája összekaptunk... igazából nála töltöttem az éjszakát, és ez nem egy mindennapi dolog... mégis ő gyakorta mást csinál, fél órát fórumokat olvasgat, és lehet, hogy hisztisnek gondoltok, de ez nekem nagyon rosszul esik. egyszerűen ha 1-2 hetente ott vagyok egy éjszakát, akkor szeretném, ha velem foglalkozna.
és a lényeg, hogy ezt most megemlítettem neki, meg mondtam, hogy ez nekem nagyon nem tetszik, és hogy már nem az első eset, és hogy haragszom miatta, mire pár :(-fej és "igen tudom, de többet nem fordul elő" (ezt már sokszor hallottam) után közölte, hogy nincs kedve magyarázkodni és köszönés nélkül lelépett (msn).
ilyenkor az szokott lenni, hogy mindig bűntudatom lesz, és pár óra múlva én felhívom és bocsánatot kérek. most is ezt kéne tennem? én hibáztam? vagy mit tegyek, hogy végre érezze, hogy ez nekem fontos, és nem bánthat meg lépten nyomon, ha épp neki nincs kedve magyarázkodni?
holnap elutazok pár napra, és szeretnék előtte azért kibékülni vele... csak tényleg azt akarom, megértse végre a dolgokat... mit csináljak most? keressem, vagy várjak?
hát...nehéz ügy. én aztmondanám, h mostmár nincs miért bocsánatot kérned, elvégre, te nembántottad meg őt semmivel. ő az aki folyton csak ígérget, de nemtörténik semmi.
viszont tudom h milyen nehéz így, főleg h még elis utazol, és legszívesebben felhívnád. gondolom.
naszóval, az utazásra való tekintettel, sztem hívd fel, de ne kérj tőle bocsánatot, hiszen nincs miért. mond el neki mégegyszer h téged ez bánt, és azis folyton megígéri, de nemtörténik semmi. hangsúlyozd h nemakarsz veszekedni, és eztsem azért mondod, mert magyarázatot vársz. ha kedves vagy vele, és olyan bánatos hangon beszélsz, akkor biztos ő is enyhülni fog kicsit, és kedvesebb lesz :)
nálunk is voltak aprósáokból viták. És ő is ígérgetett. Aztán oda jutott, hogy nem voltam biztos a dolgunkban, mert ha annyira szeret akkor abbahagyja a kis hülyeségeit. Elmondtam neki, hogy elegem van, ha így folytatja komolyan tönkre megyünk. :(
megértette. :) Azóta minden rendben. (kopp-kopp-kopp)
nem fél órát fórumozott. igazából fél órákat. reggel is, amikor már csak egy órát voltam ott... és mondtam neki, hogy így nincs is kedvem odamenni, mert úgy érzem, untatom... de állítólag nem.
elsőnek: nagyon köszönöm, még várok, hagy nyugodjon le ő is... most épp kikapcsoltam a telefonom, amit nem szoktam soha, hirtelen felindulásból. persze ő még sosem hívott föl bocsánatot kérni...
köszi utolsó, aranyos vagy:) beszéltünk, persze én kerestem meg, állítása szerint ő is megtette volna este, csakhogy magányra volt szüksége... na mindegy, meglátjuk mi lesz továbbiakban.
köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!