Ha összevesztek a párotokkal, hogy békültök ki?
Nálam van egy elmélet, hogy nem fekszünk le harraggal. És ha összeveszek a párommal, max 2 óráig bírom durcával, utána már nagyon vágyom a békülésre. Párom bírja tovább is de nem bírja az én könnyeimet, ezért békül hamar.
Ki hogy békíti ki a másikat? Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, meddig vagytok haraggal egymás iránt?
16 éve vagyunk együtt, kb. 3x vesztünk össze ez idő alatt. Én azt vallom, hogy inkább ne vesszünk össze, higgadtan és ésszel mindig meg tudjuk győzni a másikat, hangos szó nélkül. Egyikünk igy mindig belátja, ha a másiknak igaza van.
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak? :) Mindhárom alkalommal úgy tettünk pár óra múlva, mintha mi sem történt volna... :)
Szia!
max. 2 óráig bírod a durcit?? Én fél óráig sem. Ha mi vitázunk (nem veszekszünk), akkor én próbálok előbb békülni, mert nem tudok úgy mellette lenni, hogy közben meg villámokat szór a szemünk. Ilyenkor ő is lecsendesedik, és a végén összeölelkezünk, hogy de buták voltunk :) Mondjuk hallottam olyant is, hogy valaki napokig nem szól ilyenkor a másikhoz. Egészségére.Ki így-ki úgy.
28/N
Az én párom kicsit nehéz természetű, ha vitatkozunk és nekem van igazam, azt képtelen elismerni. Általában leül gépezni, merthogy ő nem szól hozzám. Ha úgy ülök, hogy rálássak, olvasni lehet az arcán, hogy melyik percben jön rá, hogy tényleg igazam van. Akkor utána kis kedves :) de azt ne is várjam, hogy kimondja. Egyszer kérdeztem rá, "ugye, beláttad, hogy igazam volt?", akkor teljesen kiakadt és nem mondott semmit. Így inkább nem feszegetem a kérdést, úgyis olvasok az arcán :)
Ja, nekem mindig el kell ismerni, ha tévedtem, és akkor ő nagy kegyesen "megbocsát". :) Aranyos, kicsit gyerek.
Néha nehéz elviselni, de hát ilyen, nem tudok vele mit csinálni, nem fogom megpróbálni megváltoztatni, hiszen így szerettem bele :)
függeltenül attol,hogy melyikőnk a hibás,én bujok hozzá oda,hogy fejezzük be,beszéljük át...
ha olyan veszekedés,amiben bennevan,hogy akkor ő távozik,akkor leszedem a nadrágját,és békülősszex,és utána beszéljük át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!