Hogy legyek nyugodt ebben a helyzetben?
Sajnos elfogyott a félretett pénzünk, feléltük.Párom munkahelye nagyon keveset fizet, más egyenlőre nincs, én gyesen vagyok a kicsivel.A pénz miatt állandóak lettek a viták,amit már a gyerekek is kezdenek érezni, pedig őket kihagyjuk ebből.
Eddig sem éltünk nagy lábon, de most nem tudom ,hogyan kezeljem??Gyűlnek a számlák, lassan albérletet kellene fizetni, de hogy miből....más téma már nincs is , csak hogy honnan legyen pénz.
Ettől jobban spórolni már nem tudunk,lassan állandó lesz a kenyér, párizsi, hogy ne drága kajákat együnk, de mégsem sok marad.
Kapott már felkérést, hogy lesz másik munka de talán csak áprilisban.Ami némi vigasz, azért, de ha nem jön össze, akkor hogy lehetne nyugodtabb a légkör?
Nem tudom mit lehetne tenni, mert vagy eszünk vagy számlát fizetünk:((
Mielőtt a netet vágná valaki a fejemhez, már felszólítottak, még 2 hét van kb, és kikötik...
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
A családom sokat segít.Páromé semmit, egyáltalán nem érdekli őket, ha csak szóba hozzuk akkor jönnek,hogy óóó nekik is mennyire kell a pénz.(pedig van bőven)
A bölcsin gondolkoztam, de egy nőgyógyászati vizsgálaton ahova ciszta miatt mentem kiderült, hogy terhes vagyok.Éppen tegnap mondta orvos......hát nehéz dolog ez is.Egyáltalán nem készültünk rá.A helyzet átmeneti, mert tudjuk,hogy lesznek elég komoly munkái, de az időpont bizonytalan, addig pedig nem tudunk számlát fizetni:((
Külföldre ment volna Hollandiába, 2 hete visszamondták, máshol egyenlőre nem keresik....Most valahogy semmi nem jön össze:((
Hivatalnál megpróbálkozom,hátha....
Köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!