Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek nyugodt ebben a...

Hogy legyek nyugodt ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sajnos elfogyott a félretett pénzünk, feléltük.Párom munkahelye nagyon keveset fizet, más egyenlőre nincs, én gyesen vagyok a kicsivel.A pénz miatt állandóak lettek a viták,amit már a gyerekek is kezdenek érezni, pedig őket kihagyjuk ebből.

Eddig sem éltünk nagy lábon, de most nem tudom ,hogyan kezeljem??Gyűlnek a számlák, lassan albérletet kellene fizetni, de hogy miből....más téma már nincs is , csak hogy honnan legyen pénz.

Ettől jobban spórolni már nem tudunk,lassan állandó lesz a kenyér, párizsi, hogy ne drága kajákat együnk, de mégsem sok marad.

Kapott már felkérést, hogy lesz másik munka de talán csak áprilisban.Ami némi vigasz, azért, de ha nem jön össze, akkor hogy lehetne nyugodtabb a légkör?

Nem tudom mit lehetne tenni, mert vagy eszünk vagy számlát fizetünk:((

Mielőtt a netet vágná valaki a fejemhez, már felszólítottak, még 2 hét van kb, és kikötik...

2010. márc. 11. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mindenekelőtt sajnálom h ilyen helyzetben vagytok.....szerintem megoldás lenne, ha Te is dolgoznál és a kicsi bölcsibe menne, tudom nehéz, de ahhoz h étel kerüljön az asztalra meg kéne tenned
2010. márc. 11. 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szomorú a történeted,és sajnos egyre többen élünk így. nekem pénteken kötötték ki a netet és a tévét is,két hete a telefont,ami ráadásul 60000 kötbéres volt...netből,tévéből újat rendeltem meg,0ft bekötési díjjal,így ez most megoldódott,a kötbért részletekben fizetem egy évig. a hiteleink többet elvisznek,mint a bevételünk,és a rezsivel jelen pillanatban 3 hónap csúszással vagyunk.kajára durván 10000 marad egy hónapban,de én bizakodom,hogy lesz majd jobb is,csak ki kell húzni addig. egyre nehezebb,a környezetünkben mindenki szép lassan tönkremegy az állandó anyagi gondoktól. próbálj a kicsikkel türelmes lenni,a párodat támogatni,próbálkozhtasz valami otthoni munkával,nekem sokszor segít az on-line aukciókból befolyó párszáz-párezer forint. elsősorben egyetek és csak a legszükségesebb számlákat fizessétek,egy-két hónap késést minden szolgáltató elvisel. fel a fejjel,szükség van rád!!!!
2010. márc. 11. 14:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kioktatás,tapasztalat,hogy a főtt étel vacsorára olcsóbb,mint a párizsi,kenyér kombó,pláne,ha nagyobbak a gyerekek.Persze ettől még nem dől a pénz.

Önkormányzatba menj el,érdemes megkérdezni az iskolát,hogy az szmsz-nek nincs-e valami gyorssegélye,amit a gyerekeknek adhatnának(bérletre,tanszerre)

Karitasz,plébánia.

A felesleges/kinőtt ruhákat próbáld meg eladni,vannak a neten is aukciós oldalak.

Egyébként egy olcsóbb albérlet is megoldás lehet,esetleg mivel gyesen vagy kertes,ahol "háztájival"tudsz foglalkozni.

2010. márc. 11. 14:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
1. ja és most lehet igényelni albérlet támogatást, ha minden igaz
2010. márc. 11. 15:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás,remélem csak átmeneti a dolog. Amúgy ismerem a dolgot.Olcsó száraztészta és süritett paradicsom konzerv

aranyat ér ilyenkor.Ez komoly.

2010. márc. 11. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Van pár alternatíva:

-Szedjél nyugtatót

-Menj és csatlakozz a Yakuzzához

-Nézzél Jerry Springer Show-t

2010. márc. 11. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Probalj meg elmenni te is dolgozni. A parod probaljon meg kimenni kulfoldre dolgozni, kesobb te is utana mennel a gyerekekkel.

Az onkormanyzatnal vannak kulonfele segelyek, igenyeld meg oket ha meg nem kapjatok. A csaladsegito szolgalatnal is lehet igenyelni valamilyen segelyt. A gyerekek az oviban, bolcsiben kaphatnak ingyen etkezest is, ha valamilyen segelyben reszesultok.

2010. márc. 11. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A családotok hogy hozzá ehhez? Testvérek, szülők ilyenkor hol vannak? Sajnos az én közeli kapcsolatomban is hasonló a helyzet, de ők nem szégyellnek kérni! Egyszer egyiktől egy 20-ast, egyszer meg a másiktól. Tudom nem kellemes, de egy darabig biztosan működik...:(
2010. márc. 11. 15:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt, hogy hogy áll hozzá....:)
2010. márc. 11. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni nem tudsz visszamenni? Van szakmád? Esetleg elhelyezkedni? Kicsit - tudom, hogy rossz - beadni bölcsibe? Sajnos nálunk is szeptembertől kb. 2,5 évesen bölcsis lesz a lány, de a gyesből nem lehet megélni és számlákat fizetni.
2010. márc. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!