Mit csináljak? Mennék is, maradnék is, félek. Meg lehetne szokni az életet falun? Van egy csomó parám, amivel nem tudok mit kezdeni?
itt nem is az a lényeg, hogy most falura mennek, hanem hogy konkrétan nulla beleszólással hapsi vesz egy házat és csomagoltatja a familiát?! mehetne akár a rózsadombra is, de azért csak meg kéne beszélni, nem?!
mondjuk, ha csak a pasi dolgozik, ő kezeli a pénzt, asszonyka meg csak egy háztartási gép akkor oké, hisz a gépek nem beszélnek!
csak akkor minek a kérdés?
ha nem tetszik vidék, akkor is odamentek
ha nem tetszik a kapálás, akkor is kénytelen leszel
ha nem tetszik a gyereknek, hogy majd 2 órát utazzon egy gimnáziumba, akkor is muszáj lesz neki
neked nem férjed van, hanem gazdád
Jó de azt már leírta a kérdező hogy hogy is történt.
Kérdező szerintem a férjeddel kellene többet beszélgetned, meg ha már ilyen lelkes akkor lehet hogy a félelmeidet is el tudja oszlatni.
Ha pedig nem akar beszélgetni akkor valahgy találd meg a módját, de azt ne hagyd hogy pár netes bejegyzés miatt vagy egy probléma miatt megromoljon a kapcsolatotok.
Szerintem sokkal többet kellene beszélgetnetek, egymást megérteni vagy egymásra hangolódni és akkor a problémamegoldás is könnyebb
Az, hogy meg lehet-e szokni? Az egyénfüggő?
Én biztosan tudom magamról, hogy soha nem tudnám megszokni.Nincs bajom a faluval sőt idillinek tartom egy rövidebb kikapcsolódásra, de ott leélni egy életet?
Számomra szociális öngyilkosság lenne.
Ha te nem vagy biztos benne akkor van esély, hogy megszokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!