Miért van szüksége egy férfinek szeretőre, ha van párkapcsolata? Magyarázzátok meg nekem légyszives! Nem értem ezt.
2 eset lehetséges:
1. Valamit nem kap meg otthon.
2. Mindent megkap, de hajtja a vére.
Van aki nem érzi jól magát a kapcsolatában. ezért lép félre, hiába lenne tisztességesebb befejezi a "nem működőt" Ahol van gyerek, ott ez sohasem egyszer
Más egyszerűen csak egy egoista senkiházi, akinek kényelmes hogy otthon minden alá van tolva, és ott a szeretője is mellette. Akit sokszor azzal hülyít: az asszony elhanyagolja, rideg, stb... Midig van kifogás hogy miért a másik hibája a félrelépés. Az ilyenek azt hiszik, ez jár nekik. Persze a nőket sem kell félteni. Ismerek olyat, aki kifejezetten nős férfiakra hajtott, mert hízelgett az egójának ha sikerült elcsavarni a fejét egyetlen éjszakára. Mintha ettől több lenne a megcsalt nőnél.
Aztán van ennek a férfi kiadása: Neki egyszerűen kell a tudat hogy bárkit megkaphat, különben romokban az önérzete. Ha átlátok rajtuk, az ilyeneket szoktam nagy ívben elkerülni. Úgy gondolom komoly gondok lehetnek az önértékelésükkel ha csak a skalpok száma határozza meg mennyire érzik férfinek magukat.
Persze még sok "ok" akadhat amit igaznak éreznek a pasik.
"Ha minden szuksegletet kielegited, maris nincs ra szuksege. Egyeb esetben a hianyossagokat majd masnal keresi es talalja meg."
Azért vannak olyan pasik is ám, akik önbizalomhiány miatt keverednek folyamatosan viszonyokba, akik folyton bizonyítani akarnak ezzel vagy maguknak (általában), vagy a környezetüknek. Ismerek olyan 50-es éveiben járó pasit is, aki akkora csődörnek hiszi magát, hogy csak na, és hangoztatja, hogy ő csak ránéz egy nőre és már attól terhes lesz a hölgy.
Megfelelő önbizalommal, nem túlzott egoizmussal és kellő érzékenységgel megáldott férfiember nem fog félrelépni, de vannak persze lusták is, akiknek egyszerűen macerás lenne a titkolózás, anyuci főz-takarít otthon rájuk, minek is adnák fel kényelmes kis életüket egy kalandért?
A nők sokkal gyakrabban kérnek számon félrelépést, mint a pasik.
"
Szóval én is hibás vagyok, de miért nem beszéli meg velem... Szemét!
Adtam neki új lehetőséget is , bem az első eset ez a megcsalás! Utálom..."
De ha ez zavar téged, akkor miért hagyod? Ha lelkileg tönkremész ebbe, ő továbbra is vígan meg fog csalni. Ez pontosan olyan dolog, mint a kiskamasz gyereknél az, hogy feszegeti a határokat: ha anyu a végén csak megengedi azt, amit eredetileg tiltani akart, akkor a gyerek rájön, hogy az alakoskodás, hízelgés, hazudozás, esetleg zsarolás (lehetne még folytatni, milyen eszközökkel éri el, amit akar) eredményre fog vezetni és csinálni fogja. Anyuka meg folyton dacolni fog a saját lelkiismeretével, mert végül mégiscsak a gyerek "győzött".
A pasid most világosan látja, hogy amit eleinte esetleg ő is hibának vélt a maga részéről, az részedről amolyan kis megbocsátható bűnné csökevényesedett. Adod alá a lovat - naná, hogy ebben lubickol.
Mert rossz a párkapcsolatotok, ilyen egyszerű. Az nem elég egy boldog kapcsolat, hogy ragaszkodsz hozzá, mint egy kisgyerek az alvómacijához. :)
Semmibe vesz, megaláz, te meg még vele vagy.. Ennyit is érsz és ezt valószínű tudja egy idő után a legtöbb férfi. ;)
Vágyik valamire.. pl nincs szopás, vagy anál,
vagy már unalmas veled és mással szeretné
vagy már nem vagy vonzó neki (pl elhiztál, vagy nagy a hasad..) és a fiatalok jól néznek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!