Segítség! Kinek mondjam el?!
Figyelt kérdés
Apukámmal ès bátyámmal(26) élek együtt; anyukám nincs. Ha valami bajom van, és beszélnék velük, vagy azt mondják hogy ne foglalkozzak vele, vagy annyit mondanak hogy nekik ne hisztizzek. Többször éhettettem magam (jelenleg is), és titokban szoktam sírni a fürdőszobában...2015. aug. 25. 17:14
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy egyszerűen kiröhögnek...azt még kihagytam...
2015. aug. 25. 17:21
2/9 anonim válasza:
Éhezteted magad? Azzal mégis kinek ártasz? Csak magadnak. Semmi értelme. Ne hisztizz. Beszélj olyannal, aki közelebb áll hozzád. Barát/barátnő/másik rokon.
4/9 A kérdező kommentje:
Senki nem áll hozzám náluk közelebb...velük jó a kapcsolatom.csak ha baj van nem tudnak/ nem akarnak segíteni...az éhezés a túlsúly miatt van.
2015. aug. 25. 18:32
5/9 anonim válasza:
Az éhezés nem segít a túlsúlyon. Normálisan kéne enned és normálisan mozognod, ez a kettő bomba alakot garantál. (Tapasztalat.)
Amúgy mi bánt?
7/9 A kérdező kommentje:
Most elég bonyolult így nyáron, július második hetétől kezdve öt hétig 35 fizikai edzésem volt (futás, erősítés), egész nyáron egy hetet pihentem. Év közben heti 4-6 edzés + meccs(ek), mivel két korosztályban is játszom, serdülő és junior. tehát az edzéssel nincs gond.
barátaim nincsenek:(
2015. aug. 25. 20:20
8/9 anonim válasza:
szerintem barátokat kéne szerezned és velük megbeszélni a problémákat...
22F
9/9 anonim válasza:
Szerintem te simán csak túl vagy terhelve, és az idegrendszered nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!