Milyen költségekről beszélnek, akik azért vetik el a házasságot?
Hát tudod ez nem olyan egyszerű. Én családon belül 6 lakziba voltam, szépen vendégül láttak mindenhol. Az már ugyan mindenki számára világos, hogy ketten osszetartozunk, de nem hagynám ki a családom, miután mindenhol vegigzabaltam, mulattam az eskuvojuket.
Nekem fontos ez is. De jelenleg nincs erre keret,hogy a 150 fős rokonsagomat, tisztességesen megvendegeljem, ez van. Nálam az esküvő azért nem csak kettonkrol szól, ez családi esemény. Egy 2tanus esküvővel kivel osztom meg az oromomet?
Én sem értem, miért kéne bárkinek is megmagyaráznia, miért dönt úgy, ahogy...
Senkire nem tartozik, csak az érintettekre.
Sokan úgy vannak vele, hogy két tanús esküvőt nem akarnak, mert tényleg nem a papír számít.
Lagzit szeretnének, de majd akkor, ha összejön rá a pénz, mert megvannak az elképzelések, és tudják, hogy ahhoz X forintot össze kell majd gyűjteni.
Vagy álomesküvő, vagy semmilyen.
Van olyan is, aki így gondolkodik.
De nem mindegy neked amúgy? Te csináld, ahogy te jónak látod, más is csinálja, ahogy ő gondolja, és kész. Senkinek semmi köze hozzá.
15 os.... az eskuvo nem egyenlo a hazassaggal. Az eskuvo hagyomany a hazassag egy jogi nyilatkozat.
Azt tok ertem ha vki eskuvot nem akar.
Az kicsit fura ha vki a plusz jogok elken tiltakozik viszont ;)
És téged miért is zavar, hogy mások mit akarnak, vagy nem akarnak?
Sosem értettem az ilyen minden lében kanál embereket, akik szerint csak az ő véleményük és világnézetük a helyes...
Honnan veszik tobben hogy valakit valami zavar mert kerdez rola? Amugy leirtam hogy jott fel a kerdes ha a kerdezo kommentjeit elolvasod legalabb kedves elozo.
Akik nem elnek hazassagban azokat miert zavarja aki meg igen ennyi erovel ?
Vagy csak kifogás, mert nem akarják beismerni, hogy félnek a házasságtól, ezért inkább kamuznak valamit, ami szerintem nagyon tisztességtelen, pláne ha a másik meg vágyna a házasságra és ezzel hamis reményekbe ringatják, hogy csak egy kis pénzt kell gyűjteni, amúgy semmi akadálya.
Vagy nem vetik el a házasságot, de szeretnének nagyobb lagzit és tényleg csak arról van szó, hogy akkor akarják tartani, ha már összegyűlt rá a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!