Szerintetek kit kellene felkérni keresztszülőnek?
Én legszívesebben a legjobb barátnőmet kérném fel, Ő mindent tud rólam, mindig mellettem állt, sokkal bensőségesebb a kapcsolatom vele, mint a saját testvéremmel. Amúgy csak egy húgom van. A férjemnek egy bátyja van és Ő a bátyját szeretné felkérni keresztszülőnek. Csak egy gyerekünk van és egyelőre többet nem is szeretnénk, de ez majd még persze változhat. Csak tudom, hogy a család ezt hogyan fogadná és hogy nagy felháborodás lenne belőle, de tudom ha a barátnőmet kérném fel, Ő többet foglalkozna vele, mint a húgom. A húgom meg amúgy is nagynéni lesz alapból.
Mit gondoltok erről?
Nálatok hogy volt, kit kértetek fel?
Volt belőle valami sértődés?
nem olvastam sehol, csak ez is egy szempont lehet. Nyilván te már eldöntötted, csak akkor nem értem minek teszel fel kérdést!
És igen, keresztapáknak gondoltam őket, de nem írtam le, feltételeztem, hogy megérted...
Lehet pontozni nyugodtan :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!