Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kit kellene...

Szerintetek kit kellene felkérni keresztszülőnek?

Figyelt kérdés

Én legszívesebben a legjobb barátnőmet kérném fel, Ő mindent tud rólam, mindig mellettem állt, sokkal bensőségesebb a kapcsolatom vele, mint a saját testvéremmel. Amúgy csak egy húgom van. A férjemnek egy bátyja van és Ő a bátyját szeretné felkérni keresztszülőnek. Csak egy gyerekünk van és egyelőre többet nem is szeretnénk, de ez majd még persze változhat. Csak tudom, hogy a család ezt hogyan fogadná és hogy nagy felháborodás lenne belőle, de tudom ha a barátnőmet kérném fel, Ő többet foglalkozna vele, mint a húgom. A húgom meg amúgy is nagynéni lesz alapból.

Mit gondoltok erről?

Nálatok hogy volt, kit kértetek fel?

Volt belőle valami sértődés?

2015. aug. 12. 13:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

Ez csak egy vélemény a sok közzül. Pont azért írtam, hogy a 2. gyerkőcnél tutira ő lenne a ketesztanya.

Én tiszteletben tartanám a testvérek helyében a döntésed, de az én családomban nem így történt. Sértődés lett. Engem kértek fel az egyik testvér helyett. Én csak AZ EGYETLEN barátnő és mellékesen unokatestvér is vagyok. Illetve most már inkább múlt időben írva AZ EGYETLEN barátnő voltam.

Kellemetlen volt számomra, hiszen nem kértem a tisztséget, ráadásul norítékolva volt a balhé.

2015. aug. 12. 14:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hamarabb elküldtem... Még annyit, hogy ezt a legnagyobb tisztelettel és segítő szándékkal írtam. Te már letetted a voksot szerintem a barátnő mellett. Mi nem tehettünk róla, hogy eltávololodtunk egymástól. Sajna nem nagyon volt más választás. Kívánom neked másknt hozza az élet.

A mi esetünkben a két-két keresztszülős megoldás lett volna a jó, de persze itólag okos az ember és nem is én voltam a szülő. /7-11/

2015. aug. 12. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Szep, tanitsuk a gyereket a fejet a homokba dugni.. :(
2015. aug. 12. 14:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd többet foglalkozna vele, ő felelne meg jobban, akkor én őt választanám. A tesók amúgy is rokonok lennének. :) Az én keresztanyukám és anya legjobb barátnője. Nem lett semmi gond. Ha meg sértődés lesz, akkor le kell ülni megbeszélni a dolgokat. Előbb-utóbb úgyis megenyhül, ha meg nem, akkor ott nagyobb gond van...
2015. aug. 12. 15:57
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem is a barátnőm lesz, a testvérem is úgy gondolkodik, hogy minek kell egy kapcsolatot "duplázni", ő úgyis a nagynénje lesz.

De az én keresztanyukám is Anyu egyik barátnője.

2015. aug. 12. 17:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi két keresztanyával oldottuk meg! Az egyikük lett papíron a másik meg a keresztvíz alá tartotta, de nekünk más okokból! És volt egy keresztapa. A papíron szereplő keresztanya is ott állt mellettünk végig.
2015. aug. 12. 18:04
 17/24 anonim válasza:
Akihez a gyerkőc közelebb áll.... :) Nővérem kisfiát 8 évesen keresztelték meg, nagyon közel állunk egymáshoz, egy háztartásban is élünk. Csak én sajnos nem igazán vagyok jóban a sógorommal, így nővérem azt mondta, h nem engem választ.....szarul esett, mindenki meg is lepődött de ez van. Sógorom féltestvérét választották, azóta eltelt 2 év és 1x találkoztak a keresztfiúkkal, míg én minden egyes nap vele vagyok, közös programok stb... hát ez van.
2015. aug. 12. 21:10
 18/24 anonim ***** válasza:
23%
és vajon a barátnő is téged fog majd felkérni első szülött gyermeke keresztanyjának, úgy, hogy van két testvére?!
2015. aug. 13. 09:26
 19/24 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as, barátnőmnek 2 fiú testvére van.
2015. aug. 13. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
és?! a fiú testvérek nem lehetnek keresztszülők?
2015. aug. 13. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!