Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex férjem naturista lett pár...

Ex férjem naturista lett pár évvel ezelőtt Sajnos a lányaim előtt sem veti meg ezt a fajta viselkedést. Kihez forduljak tanácsért, hogy megelőzzem a kellemetlen helyzetet?

Figyelt kérdés
Ritkán mennek el a gyerekeim hozzá "apás" hétvégére, azért is mert Ő más lett.Úgy gondolom a jelenlegi párjára a naturistákra és saját magára tartozik ez a dolog és nem a 13 , 17 éves lányaimra és azok barátnőire.Féltem a gyerekeimet, aggódom értük, ha nála vannak.

2015. aug. 11. 18:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
35%
Joemberek! Fogjatok mar fel hogy a szerencsetlen lanynak nem mindegy hogy a fiuja pocset latja mereven mikor osszebujnak vagy a nagyapad rancos segget amikor reggeliznek. Nem is tudom elkepzelni hogy lehettek ilyen perverzek.
2015. aug. 12. 07:56
 22/38 anonim ***** válasza:
78%
17 évesen ne legyen már valaki ennyire életképtelen, hogy ne bírjon odaállni az apja elé, és megmondani, hogy húzzon már fel egy alsógatyát, mert ez zavarja őt!
2015. aug. 12. 08:10
 23/38 anonim ***** válasza:
61%

mihaly reg: Ok, de nem feltétlenül minden naturista flangál egy szál pecsben a konyhában.

Mondjuk én nem tarom magam annak, de egy szaunában nem zavarnak az öregek Sem. Söt egyszer átvertek minket, mert egy fürdö honlapján nem Volt ott, hogy FKK, a képeken is mindenki fürdöruhában Volt.

Én mondjuk ott Sem jöttem zavarba, de a feleségem nem szereti az ilyeneket, és végig azon feszengett, mikor megyünk. (elvileg szabadott fürdöruhát venni, de csak 1-2 páron volt.

Van egy naturista túraútvonal. Na oda szerintem csak a nagyon fanatikusok mennek.

2015. aug. 12. 10:18
 24/38 anonim ***** válasza:
39%

Van ez a video sorozat, a Cap D'Agde, hat en beleneztem borzaszto mik vannak ott.

Az meg ok ha latsz egy ugyes lanyt, de mikor megjelenik a nagytata adam kosztumben, nagymamarol mar nem is beszelbe, akkor 3 napra elmegy az etvagyad.

2015. aug. 12. 10:26
 25/38 anonim ***** válasza:
61%
mihaly reg: a gyerekek apjáról van szó, tehát feltehetően nem 100 éves. szerintem attól, hogy valaki naturistának vallja magát, néha húz magára ruhát. pl. én régen ismertem egy ilyen párt és láss csodát, mindig volt rajtuk ruha, otthon is, a gyerekeikre is ruhákat adtak. És, hogy hol voltak meztelenek? Gondolom a nudista strandon, ahhoz meg nekem semmi közöm, mivel én nem járok oda, ők meg csinálják nyugodtan, lényegében nem szégyellnivaló dolog a meztelenség. Azt meg végképp nem értem a kérdésben, hogy a lányok barátnői mégis hol látnák meztelenül ezeket az embereket? Baromság a kérdés és valószínűleg tényleg csak arról van szó, hogy féltékeny a kérdező.
2015. aug. 12. 11:57
 26/38 A kérdező kommentje:
Zavar mind hármónkat a dolog, sőt az ismerőseim is mind elítélik a dolgot.Normál családban nevelkedtem és a lányaimat is ott nevelem a mai, napig.Számomra ezek a dolgok betegesek, ott ahol ez engedélyezve van, ott legyenek meztelenek. Otthon és nyaralás alatt igenis türtőztesse magát a volt férjem is és a barátnője is magát, öltözzön fel és ruhában járjon.Nem szégyen senkinek a teste, de nem biztos, hogy 2 kamasz lánynak és esetleg a barátaiknak ezt látni kell.Ők majd eldöntik felnőttként, hogy igenis akarják-e ezt vagy sem.És már próbáltam az exel beszélni ez ügyben, de csak a saját feje után megy.Én annyit mondtam neki, hogy Ő azt tesz, amit jónak lát, de ne a lányok előtt tegye és ha ilyen helyre mennek fürdeni, akkor ne vigye magával a lányokat.Ne kényszerítse , ne akarja őket belevinni olyanba, amibe ők nem szeretnének belemenni.Azzal eteti őket, hogy megyünk kirándulni, aztán mindig valami kétes helyre mennek, ahol már megint meztelenkednek.UNDORÍTÓ ÉS TOTÁL ELÍTÉLEM AZ ILYET!!!És a lányaim is!
2015. aug. 12. 15:10
 27/38 anonim ***** válasza:
73%
nem hiszem hogy bárki erőltetné a naturizmust a 13 éves lányánál, ha mégis az valóban nem helyes
2015. aug. 12. 15:20
 28/38 anonim ***** válasza:
37%

Lám lám, csak igazam lett, és a férj egy undorító alak. A kérdező szemében.

Na, ezért tekintek megvetően a kérdezőhöz hasonló nőkre, akiknek csak spermadonor kell.

2015. aug. 12. 18:55
 29/38 anonim ***** válasza:
30%
A naturizmus egészséges. Szebb a teljesen lebarnult test.
2015. aug. 12. 20:30
 30/38 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező ".UNDORÍTÓ ÉS TOTÁL ELÍTÉLEM AZ ILYET!!!" - na, ez a te egyéni szocproblémád, akkor nem mész ilyen helyekre... A lányaitok meg majd eldöntik (nam csak "majd ha felnőnek" hanem most is) hogy akarnak-e menni vagy nem, ez meg az ő dolguk. Te pont úgy nem írhatod elő az exednek, hogy a törvényes határokon belül mit tegyen, és mit ne tegyen, ahogy ő se neked. A gyerekekkel kapcsolatban sem, hisz nekik két egyenrangú szülőjük van.

(van a gyerekeknek szájuk, meg tudják mondani, ha valami valóban nem tetszik nekik - és egyikőtök se akarja rájuk erőltetni a saját világnézetét, értékrendjét)

2015. aug. 12. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!