Ex férjem naturista lett pár évvel ezelőtt Sajnos a lányaim előtt sem veti meg ezt a fajta viselkedést. Kihez forduljak tanácsért, hogy megelőzzem a kellemetlen helyzetet?
Figyelt kérdés
Ritkán mennek el a gyerekeim hozzá "apás" hétvégére, azért is mert Ő más lett.Úgy gondolom a jelenlegi párjára a naturistákra és saját magára tartozik ez a dolog és nem a 13 , 17 éves lányaimra és azok barátnőire.Féltem a gyerekeimet, aggódom értük, ha nála vannak.2015. aug. 11. 18:39
11/38 anonim válasza:
Szerintem 17 éves lányt bottal se lehetne nudista strandra kizavarni, ha eldöntené magában, hogy ebből nem kér. A kisebbiknek meg gondolom a nagyobbik viselkedése a természetes. A lányokkal beszéld meg, hogy kellemetlen-e ez nekik.
12/38 anonim válasza:
Az lehet hogy nem pedofília vagy nem büntetik, de semmiképpen sem normális ráerőltetni a gyerekekre. Tekintve hogy nálunk az ilyen nem volt divat, kész traumaként éltem volna meg ha rámerőltetik a szüleim a pucér jelenlétüket. Mondjuk anyuval ez nem volt tabu, de apuval igen. Erőszaknak épp erőszak lehet az ilyen is, az meg hogy nem bincselek, itt lényegtelen. Az is elég nagy baj ha valaki csak a törvényekben veszi észre a helytelent vagy az ártalmast.
Száz szónak is egy a vége: A csajoknak kellene közölni hogy vagy mellőzi ezt a jelenlétükben vagy nem jönnek. Én mondjuk lazán kibírnék egy hétvégét a gyerekeimért, halkan jegyzem meg...
13/38 anonim válasza:
Nem bincselek, hanem bűncselekmény akart lenni.
14/38 anonim válasza:
Elegge undorito dolog ez a korosztalyok kozotti naturizmus. Egy 17 evesnek meztelenkedve latni a szulot korulbelul olyan mintha elotted nagyanyad fozne a szilvalekvart adam kosztumben.
15/38 anonim válasza:
Én meg úgy vélem, egy újabb nő, akinek csak spermadonor kellett, és a gyermekei apjában egy pedofil állatot lát, a naturizmus meg csak ürügy, hogy az apa ellen hangolja itt a népeket. Mert arról nem írt, mitől félti a lányait?
16/38 anonim válasza:
12-es: Persze hogy nem normális ráerőltetni. És 17 éves koromban valszeg engem sem lehetett volna rákényszeríteni, de kinyitottam volna a szám. Szerintem nekik is azt kéne.
17/38 anonim válasza:
19/38 anonim válasza:
#18 Na látod, errõl beszélek! Magamrol fel sem teszek mert megijedtek. Na most képzeljetek el minket a konyhában, a feleségem fõz én meg tálalok a lányomnak, vejemnek meg a kisunokáknak :-)
20/38 anonim válasza:
Kérdező, te komolyan azt gondolod a 17 éves lányod, még nem látott lompost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!