Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
néha apámmal összekapunk valamin és veszekedünk, meg néha civakodás is lesz belőle, viszont mostani napokban nagyon összementünk és adtam egy nagy pofont neki, ő meg feljelentett a rendőrségen! holnap megyek nyilatkozatot írni! (megjegyzem tudta hogy még ebben a hónapban elhúzok itthonról és többé nem fog látni ha összejön/ és bármit csinálok mindig kinevet hogy nekem úgyse sikerül, de amit eddig próbáltam önerőmből sikerült).2010. márc. 8. 18:42
21/22 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy az apja is még biztatja s el akarja rontani mindent ami nekünk jó volt valaha. Én ezt már megmondtam a szemébe s ő felmérgesedve káromkodva ment el.
2010. márc. 8. 21:51
22/22 A kérdező kommentje:
persze ez nem érdekel, mert sose volt jó kapcsolatunk a rokonokkal. És elfelejtettem mondani hogy apumnak anyum a második felesége, az elsőt is verte csak ő hamar otthagyta, ahogy a féltesóm elmondta, mert az anyuja nevelte föl őt.
2010. márc. 8. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!