Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális dolog?

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
néha apámmal összekapunk valamin és veszekedünk, meg néha civakodás is lesz belőle, viszont mostani napokban nagyon összementünk és adtam egy nagy pofont neki, ő meg feljelentett a rendőrségen! holnap megyek nyilatkozatot írni! (megjegyzem tudta hogy még ebben a hónapban elhúzok itthonról és többé nem fog látni ha összejön/ és bármit csinálok mindig kinevet hogy nekem úgyse sikerül, de amit eddig próbáltam önerőmből sikerült).
2010. márc. 8. 18:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha apád is ilyen verekedős, akkor végülis normális, hogy lezavartál neki egyet. Megérdemli. Csak azt nem értem minek rohant a rendőrségre, hiszen ő is csinált már ilyet :-(
2010. márc. 8. 19:04
 12/22 A kérdező kommentje:
de engem nem ver mert nem tud megverni, csak késsel támad rám meg ilyenek, de azzal sem megy semmire mert k1-re is, judo-ra jártam. s most már anyumat sem, az régebb volt hogy megverte, nemrég próbálta, s most már nem is meri..csak mondom a minap összevesztünk s ez lett. már a rendőrségre fut hogy nem tud megverni, s ő kap most már. s anyum is meg mondta hogy nem kéne agresszív legyen meg ilyen mafla.
2010. márc. 8. 19:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ha még nem vagy 18, feljelentheted te is kiskorú veszélyeztetése miatt, mert az életformájával, azzal, hogy kezet emelt rád, veszélyeztette a fejlődésedet.

Azt hogy kell érteni, hogy meg akart szúrni?

2010. márc. 8. 19:06
 14/22 A kérdező kommentje:
nem beszélem, mert írtam hogy ebben a hónapban megyek el itthonról dolgozni. csak félek majd hogy nem leszek itthon és majd ismét elkezdi megverni:(
2010. márc. 8. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha elköltözöl anyukáddal tarthatod a kapcsolatot sin, és ha erősnek érzi magát anyuddal szemben tudod hol laknak.
2010. márc. 8. 19:15
 16/22 A kérdező kommentje:
hát igen. csak most szarul esett hogy ennyire szánalmas tud lenni. semmit nem vállal föl, s én szégyenlem magam a rendőrök előtt:( mert a rendőr is ismer, sokszor leigazoltatott a kocsival.:(((
2010. márc. 8. 19:40
 17/22 A kérdező kommentje:
S én nem vagyok verekedős, mert mindig kerültem a bajt, de egyes helyzetekben nem állhatok tétlen.
2010. márc. 8. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Én a helyedben feljelenteném, hogy késsel támadt rám. Sőt mondom mégvalamit: jelentsétek fel anyukáddal,tesóddal, hogy ver titeket, és azt hiszem lehet kérni távoltartási végzést. Bár ebben nem vagyok otthon, de kérdezzétek meg, hogy mi kell ahhoz, hogy igényelhessétek.
2010. márc. 8. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Tényleg hány éves vagy? Erre igazán válaszolhattál volna!
2010. márc. 8. 20:52
 20/22 A kérdező kommentje:
írtam a kommentbe hogy 20 ÉVES vagyok. és azt is hogy már nem tud ,megverni csak próbálkozik ilyen eszközökkel.
2010. márc. 8. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!