Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
néha apámmal összekapunk valamin és veszekedünk, meg néha civakodás is lesz belőle, viszont mostani napokban nagyon összementünk és adtam egy nagy pofont neki, ő meg feljelentett a rendőrségen! holnap megyek nyilatkozatot írni! (megjegyzem tudta hogy még ebben a hónapban elhúzok itthonról és többé nem fog látni ha összejön/ és bármit csinálok mindig kinevet hogy nekem úgyse sikerül, de amit eddig próbáltam önerőmből sikerült).2010. márc. 8. 18:42
11/22 anonim válasza:
Ja, ha apád is ilyen verekedős, akkor végülis normális, hogy lezavartál neki egyet. Megérdemli. Csak azt nem értem minek rohant a rendőrségre, hiszen ő is csinált már ilyet :-(
12/22 A kérdező kommentje:
de engem nem ver mert nem tud megverni, csak késsel támad rám meg ilyenek, de azzal sem megy semmire mert k1-re is, judo-ra jártam. s most már anyumat sem, az régebb volt hogy megverte, nemrég próbálta, s most már nem is meri..csak mondom a minap összevesztünk s ez lett. már a rendőrségre fut hogy nem tud megverni, s ő kap most már. s anyum is meg mondta hogy nem kéne agresszív legyen meg ilyen mafla.
2010. márc. 8. 19:05
13/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha még nem vagy 18, feljelentheted te is kiskorú veszélyeztetése miatt, mert az életformájával, azzal, hogy kezet emelt rád, veszélyeztette a fejlődésedet.
Azt hogy kell érteni, hogy meg akart szúrni?
14/22 A kérdező kommentje:
nem beszélem, mert írtam hogy ebben a hónapban megyek el itthonról dolgozni. csak félek majd hogy nem leszek itthon és majd ismét elkezdi megverni:(
2010. márc. 8. 19:11
15/22 anonim válasza:
Ha elköltözöl anyukáddal tarthatod a kapcsolatot sin, és ha erősnek érzi magát anyuddal szemben tudod hol laknak.
16/22 A kérdező kommentje:
hát igen. csak most szarul esett hogy ennyire szánalmas tud lenni. semmit nem vállal föl, s én szégyenlem magam a rendőrök előtt:( mert a rendőr is ismer, sokszor leigazoltatott a kocsival.:(((
2010. márc. 8. 19:40
17/22 A kérdező kommentje:
S én nem vagyok verekedős, mert mindig kerültem a bajt, de egyes helyzetekben nem állhatok tétlen.
2010. márc. 8. 19:41
18/22 anonim válasza:
Én a helyedben feljelenteném, hogy késsel támadt rám. Sőt mondom mégvalamit: jelentsétek fel anyukáddal,tesóddal, hogy ver titeket, és azt hiszem lehet kérni távoltartási végzést. Bár ebben nem vagyok otthon, de kérdezzétek meg, hogy mi kell ahhoz, hogy igényelhessétek.
19/22 anonim válasza:
Tényleg hány éves vagy? Erre igazán válaszolhattál volna!
20/22 A kérdező kommentje:
írtam a kommentbe hogy 20 ÉVES vagyok. és azt is hogy már nem tud ,megverni csak próbálkozik ilyen eszközökkel.
2010. márc. 8. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!