Miért a nővéreméknek kell meghúzniuk magukat a saját otthonukban?
Akkor talán menjen haza a kis anyuciapuciszemefénye a saját szintjébe...
Engem nem érdekelne a sértődés és alapból toleráns embernek tartom magam, de a bunkóságra azért kinyílik a bicska a zsebemben. Kár, hogy a nővéred nem olyan személyiség, aki ezt hamar lerendezi, én már rég kivágtam volna a kicsikét, a saját otthonomban azért megválogatom, kivel lakom (a gyerek más, de azt lehet nevelni kis korától fogva, valamit csak ér).
Ha nem tetszik neki az étel, főzzön magának vagy menjen étterembe. Nem kötelesek a nővéredék főzni rá, legyen hálás, ha kap.
Én is így gondolom!
Ma is, nem teszett a lánynak a menü, erre rendelt pizzát, és tüntetőleg kiült velünk a teraszra, a pizzájával együtt, és azt ette, persze végig fintorogva az ebédet, mert ő ebből semmit sem szeret. Én már vettem a nagy levegőt, hogy kiosztom, de nővérem mondta, hogy hagyjam, családi ebéd közben most inkább ne. Egyébként sokféle étel volt, olyan is, amire már régebben mondta hogy szereti, de most azt mondta, ahhoz túl meleg van. Pizzához bezzeg nem volt meleg. Nekem már nyílott a bicska a zsebembe. :)
Azért a nővéred fia is "mérhetetlen" tisztelettel lehet a családja felé, ha ezt így elnézi. Annyira nem kisfiú már, s a rózsaszín köd sem annyira sűrű, hogy ne vegye észre ezt és ne vegye rossz néven.
Én nem ápolok különösebben jó viszonyt anyámmal, de ettől függetlenül elvárom a páromtól, hogy ne bánjon vele úgy, mint egy lábtörlővel. Ugyanígy, az a legkevesebb, hogy náluk vendégségben besegítek, elmosogatok, takarítok, megetetem a kutyákat/macskákat. Két éves kapcsolat után is, az elejétől fogva. Nemhogy még kikérjem magamnak más házában, hogy ők a SAJÁT lakásukban lábujjhegyen járkáljanak miattam...
Az teljesen rendben van, ha van 1-2 dolog, amit nem szívesen eszik meg az ember - attól, hogy vendég, nem kötelező mindent megenni, de nincs is joga követelőzni más iránt.
Nem hiszem, hogy ez a kapcsolat hosszútávú lesz a nővéred fia és a lány között. Valószínűleg a nővéred is ebben reménykedik. Hát azért álljon már meg a menet. Ilyen emberhez vendégségbe se mennék, nemhogy eltűrjem szó nélkül a bunkóságát az otthonomban.
A nővérednek a sarkára kell állnia és a kisp_cs@ következő kiakadásnál küldje el melegebb éghajlatra.
Mondja meg neki, hogy ez az ő lakása, ne már ő idomuljon egy kényes kis csitri igényeihez, ha nem tetszik, akkor húzzon haza enyelegni, meg nem azért de ő önzetlenül eteti a család pénzéből, meg gondlom takarít is utána és ez a hála. Nem szállodában van, hanem egy másik családnál. Ha nem tetszik a rendszer el lehet menni.
Ezt a fiának is mondja el, hogy beszéljen már a csajjal, de ha nem változik ide többet ne hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!