Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szörnyű a kapcsola...

Mit tegyek? Szörnyű a kapcsolatom apámmal. Lent tovább.

Figyelt kérdés
Szóval annyi az egész, h apám szerintem utál engem.Mások előtt szándékosan lejárat, mindig belém köt.Soha nem jó neki semmi.Nem tisztel és a tulajdonaként kezel.Azt állítja, h ő dolgozik ránk, és ezért ne feleseljek vele...kutyájaként kezel.....DIREKT járat le a ő és az én barátaim előtt.....de attól, h eltart, az még nem jelenti azt,h fiaként szeretne....én nem érzem....sőt....Amibe tud beleköt...nem kiváncsi a véleményemre, ha vmit nem tudok, nem magyarázza el, csak lehord mindennek...már nem is beszélek vele, csak 1szavas igen-nem mondatokban.....mit lehet tenni ilyenkor?Jah...17\F
2010. márc. 8. 14:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mind1...mert amúgyis leszarom...akk meg az van, h tiszteletlen vagyok.....ha nem állok le vele vitatkozni, akk mellettem áll és üvölt...anyám már...nem is tudom....belefáradt....apám úgy viselkedik, mint egy taknyos kölyök....szó szerint..ha valamit kérek tőle(húzd lejjebb a tv-t, engedj a nethez, stb)akk az ellenkezőjét teszi......am mindíg éreztetve van vele (anyám által), h nincs hatalma....a munkahelyen ő a góré...és ezt otthon is eljátszaná....csak anyám visszafogja.....velem sem fiaként bánik....hanem....nem is tudom....olyan idegenként....alkalmazottként...Na mind1....kösz az eddigi válaszokat....még várom a tanácsokat...
2010. márc. 14. 18:48
 22/22 anonim ***** válasza:

13:23-as válaszoló vagyok.

Én nem részletezném itt, hogy mi volt, hogy volt és miben változott.

Ha gondolod dobj meg egy pü-vel, esetleg MSN címeddel együtt és ott elmesélem.

2010. márc. 14. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!