Mit tegyek? Szörnyű a kapcsolatom apámmal. Lent tovább.
Hasonló cipő volt, csak engem ütött is. "Gebe" testem meg kevés volt bármire is (120kg versus 50kg).
Ja és amit ő keresett, azt elitta, eljátszotta. Anyám pénzéből volt minden.
Készülhetsz az életre!
Az esetemben 17 évesen eljöttem otthonról és az utcán kötöttem ki. 1hét sem telt el és már dolgoztam (a suli mellett). Eleinte munkásszállón laktam, majd albérletben egy haveroméknál. Érettségi után csak munka. Mivel édesanyámmal tartottam a kapcsolatot, tudtam az otthoni fejleményekről. Amikor elcsattant az első pofon és megtudtam, mentem is haza. Ekkor voltam 25.
A meccs kiegyenlített lett kiló szempontból, csak annyi volt a különbség, hogy nálam izom is párosult.
Picit felhergeltem az utcán a szomszédok szeme láttára és megvártam, amíg nekem jön. :) (mert én csak védekeztem)
Rendőrség, bíróság, válóper.
Semmivel az utcára került, pedig én mondtam neki 17 évesen, hogy változzon meg és vegyen vissza magából. Mondtam neki: "Aki üvöltözik, abból hiányzik az intelligencia." Ekkor szakadt be a dobhártyám és mentem az utcára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!