Mennyit költesz a gyermekedre egy hónap alatt?
Ez azért nagyban függ szerintem a gyermek korától!
Egy 1 évesnek ( nekem ennyi idős) nyilván nem kell annyi, mint amikor már iskolai befizetések, meg zsebpénz,stb. kell.
Nekünk 10E a pelenka, és + 10, ha ruha, vagy valami más kell.
39%-os válaszadó!
Kinek írtad a véleményed?Én nem sajnáltatni akartam magam,csak érdekel,hogy más családok,hogyan és mennyiből oldják meg a csemetéiket...
Ez nálunk is így működik:)
Amit a nagy kinőtt és nem nyúlott,szakadt,az még itthonra játszani jó a kisebbiknek.Sőt,ha szerencsém van még eljárós ruha is marad a nagyról.Persze ez nem jelenti azt,hogy csak használt ruhákban jár a pici és a nagy mindig újakat kap.Persze természetesen én is szoktam turiba járni,általában kifogom és szerencsém is van.Meg hát a családból örököltünk is már néhány ruhát.
Én sem vásárolok minden hónapban ruhaneműt a családtagoknak,de amikor szükség van rá,akkor igen.Ja!Nem a márkára megyünk,megfontoltan vásárolunk,de attól függetlenül nem vagyunk topik:)
Szia!
2 kisfiam van,de még sosem számoltam,mennyibe kerülnek:)
Az biztos,hogy magunkra nem nagyon költünk,mert mi már nem növünk:)
A kicsi 16 hónapos,de szinte csak aukciós oldalon vásárolok neki,azért,mert ott jóval több ruhát tudok venni egy új áráért.
Amit "megspórolok" a picin,elköltöm az ovisra,mert neki pedig csak új holmikat veszek.
Nagyon vigyáz rá szerencsére,így szinte mindent el tudunk rakni a picinek.
Szerintem olyan 40 ezer forintot biztos elköltünk rájuk.
(ovi,pelus,mozi,játszóház,cipők,ruhák,stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!