Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért erölteti állandóan rám...

Miért erölteti állandóan rám magát?

Figyelt kérdés

A férjem mindig rám eröltetne mindent. Úgy értem, hogy csak odajön, hogy most jólesne neki egy puszi "oda"- pl mikor mosogatok, vagy takarítok, gyerekkel vagyok- Vagy igazán megsimogathatnám azt a bizonyost, a kukijának hiányzik ez meg ez... Minden nyugott percben szexelne, állandóan, ha pl alszik délután a kicsi, nekem volna 1 szabad órám, akkor is mindig szexuálni kellene, este, ha elalszik, akkor is, vagyis mindig! Én már szinte utálom a szexet és minden ehhez kapcsolódó dolgot, egyszerűen elegem van ezekből. Ha kérem most ne, mert szeretnék csak egy kicsit ejtőzni, majd utána ejtőzől, ő nagyon szeretkezne. Nem érti meg, 10 percenként nyomul, még akkor is, ha visszautasítom. Hiába mondom neki, hogy nem tartok igényt minden órában rá, sőt minden este se, de van hogy működik minden este. Van hogy 2-3 napig nem kívánom és ő ezt nem érti meg. Erőszakos és nyomul, ha ellenkezek, akor meg megsértődik és még másnap is dúl-fúl. Mondtam már neki, hogy megútáltatja velem a szexet, mert állandóan kényszeríti és sokszor már, hogy nyugton legyen beadom a derekam, mert ha nem akkor órákig képes ezzel piszkálni.

Miért ilyen? Régen nem volt ez, csak most egy 4-5 hónapja, de már kikészít!!

2010. márc. 8. 13:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

Én is ilyesmi helyzetben vagyok,azzal a különbséggel,hogy mi már nem is duzzogunk.Már nem hagyom magam azért,hogy szabaduljak.Sokat veszekedtünk emiatt,de nem az volt a gond,hogy én nem kívántam,sőt isteni vele a sex,hanem inkább az,hogy úgy viselkedik mintha tinik lennénk.Igenis ne dörgölőzzön hozzám amikor lehajolok a mosógéphez,ne fogdossa a mellem amikor mosogatok,ha mellé fekszem akkor meg ne nyúlkáljon egyfolytában a bugyimba,vagy ne akarja TV nézés közben,hogy én fogdossam.Nem vagyok konzervatív,de 2 gyerekünk van,nem igazán rájuk tartozik az ilyesmi.A bugyim,meg nem fiók,hogy benne kotorásszon amikor kedve van.Na!!!

De nem értette meg,nálunk az a végkifelylet,hogy az ágy két szélén fekszünk,ő meg néz rám szemrehányóan.Szinte alig beszélgetünk,főleg a gyerekekről,nincs köztünk bizalmas viszony.

Nem bánom bújjunk össze,de ha engedek akkor nem tud határt szabni magának akkor kezdi előlről a dolgait.Mit bánom én egy héten 1x,2x elmenne az ilyesfalyta megnyilvánulása,dehogy naponta többször!!!!Nem ismer középutat.

Szóval javaslom,hogy ülj le vele tisztázzátok,hogy ne jussatok ti is ilyen távolságtartó házasságba mint én.

2010. márc. 8. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
26%
Úristen mennyi begyöpösödött ősanya van itt! Nektek aztán tényleg semmi nem jó! Ha kíván az a baj, ha nem akkor meg az mert biztos utál titeket. Mint az anyóssal... Ha jön segíteni az a baj, ha felétek sem bagózik akkor meg az a baj! Kissé visszahozhatnátok az eszetek ami a gyerekkel elment... -.-'
2010. márc. 8. 14:27
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Nekem van egy jó tippem.

Mondd meg neki, hogy segítsen a háztartásban és a gyerekkel, hogy ne csak 1 szabad órád legyen délután, hanem 3. Mondd meg neki, hogy ha levesz 2 órányi terhet a válladról, akkor abból 1-et rászánsz a szexre. :)

A másik meg... egy kis kézimunkát 15 perc alatt lezavarsz... közben nézheted a tv-t és lazíthatsz. :) És akkor a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt.

viszont azt tényleg nem árt megbeszélni, hogy a szex közös dolog, mindkettőtökért van. És, ha te nem leled benne örömöd akkor az már régen rossz. Persze lehet néha feladni magunkat a másikért, de ha ez már rendszeres akkor ez egy kiszolgáltatott kapcsolat, nem pedig párkapcsolat.

Szóval magyarázd pl el neki, hogy ha ő ilyen gyakorisággal vágyik szexre, akkor pl te ilyen gyakorisággal vágysz romantikára, kedvességre, segítségre, virágra, elnyújtott előjátékra, masszázsra, mozira, színházra... stb stb. Mert neked mindez kell ahhoz, hogy lelkileg rá legyél hangolódva az ilyen aktív nemi életre.

Hátha beijed. :)

2010. márc. 8. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Kedves utolsó, nem begyöpösödött ősanyák, hanem "csak" édesanyák... Szerintem sem kell a gyerekeknek szexferomonok között felnőni. Mindennek megvan a maga helye és ideje, és ha valaki gyereket vállal, akkor az bizony azzal is jár, hogy nem dobom fel az asszonyt a konyhaasztal tetejére egy röpke kufircra, miközben a kölök a konyhakövön legózik. Tolerancia, önfegyelem.

No persze ehhez kellene a pasi intelligenciája és érettsége is, ami a fenti esetben nyilvánvalóan hiányzik.

Egyébként az ilyen típusú hímek előbb utóbb úgyis félrekettyintenek, bármennyit teljesít is a feleség.

2010. márc. 8. 14:40
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Ha a pasi nem kapja meg tőled amit akar, akkor másnál fogja keresni, te meg majd sírsz, hogy jajjj megcsalt, mit csináljak?!?!

NE hagyd, inkább intézd el egy laza cumival.

Lehet lepontozni! :)

2010. márc. 8. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
Hát ez az sok nő az képzeli hogy szült és akkor csak anya lesz belőle és semmi más... Aztán meg megy perlakedni a tartásdíjért és szídja a szemét férfit...
2010. márc. 8. 15:26
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

OK elintézem egy laza cumival,nehogy máshoz menjen,Ő meg intézzen el egy laza teregetést,főzést,bevásárlást a gyerekekkel!Ha kiteszem a lábam otthonról,hogy szülőire menjek akkor ne csöngjön egyfolytában a telefonom,hogy hol van a WC-papír stb...Persze tisztelet a kivételnek!!.

Nem arról van szó,hogy egy anya nem kívánja a sexet,de amikor a gyerekek a másik szobában visítoznak azért én mégsem intézgetném az apjukat egy laza cumival,vagy egy kis kézimunkával!!

Egy gyerek csak kicsi,de nem hülye,azért csak átjön megkérdezni,hogy fura zajokat hallotta,anya miért sírsz???Pedig hát nem sírtam éppen örültem!!

2010. márc. 8. 15:49
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

Milyen egyszerűek a férfia!!:))

Amíg sül egy adag rántotthús addíg van ideje a csajnak egy laza cumira!:))

2010. márc. 8. 16:10
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

A nagynénémmel is ez volt. Normális kapcsolat. Aztán jött egy kölyök. Akkor a kan elkezdett folyton a nő után mászkálni, szinte a seggébe bújt. Mintha bizonyítani akarta volna, hogy ő volt itt előbb.

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ez a nagynéném két kutyájáról szól.

2010. márc. 8. 16:17
 20/23 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó szerintem ne beszélj amíg nem tudod miről van szó. Mert ami az embernél gyerekes, az a kutyánál normális, mivel ők rangsorban élnek, és a kutya valóban azt bizonyítja hogy ő volt itt előbb ő van följebb a rangsorban. És náluk ez nem gyerekes, hanem természetes dolog, amit úgy kell helyesen kordában tartani, hogy az ember veszi át a vezető szerepet, amíg a nagynénéd nem tett meg különben a nagy kutya nem mászkált volna a fenekében. Szóval gondolkozz és nézz utána mielőtt jópofa hasonlítgatásokba kezdesz. Mert az ember meg a kutya egyáltalán nem egyforma.
2010. márc. 8. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!