Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg halatlan es bunko lennek?

Tenyleg halatlan es bunko lennek?

Figyelt kérdés
Par napja volt a nevnapom, a baratom elfelejtette, ami engem nem is bant, sosem tartottam fontosnak a nevnapokat. O erre fel megkerte az anyukajat, hogy hadd legyen naluk egy csaladi vacsora a nevnapom alkalmabol. Vegul a nagymamajaekhoz mentunk volna, aki sok mindennel keszult szamomra. A baratom ezt az egeszet meglepetesnek szanta, nem tudtam rola, csak akkor derult ki, amikor nem hazamentunk, hanem a mamajaekhoz, akik 20 km-re laknak tolunk. Eleg rossz kedvem volt, nehez napom volt, raadasul hivott anyukam, hogy a mamamat korhazba szallitottak es eleg sulyos, ezert vegul is en hazamentem, hogy tudjak beszelni anyuekkal es kideruljon, hogy van a nagymamam. Masnap a baratom egy duhos sms-t kapott az anyukajatol, hogy en milyen halatlan es bunko modon viselkedtem a nagymamajaekkal, akik nagyon kitettek magukert es sok mindennel akartak kedveskeni nekem, es csak az en kedvem miatt sutottek csirkeszarnyat.. Azota nagyon rosszul erzem magam, nem eleg a sajat nagymamam, most mehetek bocsanatot kerni a baratom nagymamajaekhoz is, plusz a baratom anyukaja es a csalad tobbi tagja is elkonyvelt bunkonak... Tenyleg bunko modon viselkedtem?
2015. aug. 8. 00:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

"Ő erre fel megkérte az anyukáját,hogy hadd legyen náluk egy családi vacsora a névnapom alkalmából." ->Téged ez nem bántott,hogy elfelejtette,de utána akkor hirtelen eszébe jutott?Vagy ez hogy működött?

"Elég rossz kedvem volt,nehéz napom volt"->ugye nem bunkóztál,mielőtt hazamentél volna?

Nem voltál bunkó,ennek így kellett történnie.

Sajnálom a mamádat,ezt a másik család is megérthetné.

Ha nekeme gyszer ilyen bulit szerveztek volna,amikor anyukám a kórházba került,hát esküszöm még szakítottam is volna,ha nem értik meg,hogy a saját rokon a fontos...

2015. aug. 8. 02:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem is jutott eszembe a nevnapom addig, amig be nem kapcsoltam a telefonom es kijelezte a datumot, akkor esett le, hogy a nevnapom napja van, es ezt viccesen mondtam is neki. Latszott a meglepetes az arcan, gondoltam, nyilvan elfelejtette, boldog nevnapot is kivant aztan, de o maga is mondta, hogy nem figyelte, milyen datum van ma. Nem hiszem, hogy bunko lettem volna, annyi tortent, hogy elkezdtem zokogni, amit abban az allapotban egyszeruen nem tudtam kontrollalni es 2 oraba telt, mire teljesen lenyugodtam
2015. aug. 8. 02:08
 13/19 anonim válasza:
Hany eves vagy es a pasid ?
2015. aug. 8. 02:09
 14/19 A kérdező kommentje:
21 es 23
2015. aug. 8. 02:13
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Azért anyukát is megnéztem volna,hogy viselkedne ilyen szituban!
2015. aug. 8. 02:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Van még egy lényeges kérdés. Tudta az anyuka/nagymama, hogy miért nem mentél, amikor elkezdtek hisztizni? Mert nem mindegy. Ha nem, csak azt gondolták, hogy fogtad magad, és nem mentél, akkor valóban bunkónak tűnhetsz a szemükben.

Bocsánat, én is ismerek jó pár kevésbé toleráns embert is, de egyikről sem tudom elképzelni, hogy a fenti szituban, ha tudja, hogy végül miért nem mentél, szóval tudja az okokat, akkor balhézott, meg hálátlanozott volna.(Én azt gondolom, bár lehet, hogy rosszul, hogy amikor a barátod megkapta anyukája sms-ét, az anyuka nem tudott a körülményekről, csupán a tényről, hogy nem mentél.)

Szerintem ne izgulj, ha találkozol legközelebb a nagyival, megköszönöd, hogy annyit fáradt, de pont akkor történt a nagyiddal ez meg ez. (ha ezt őszintén, kedvesen mondod, nem tudom elképzelni, hogy ne enyhüljön meg a helyzet. Bocsánatot nem kell kérni)

2015. aug. 8. 07:48
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Hello, Ibolya (?) :D
2015. aug. 8. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
:D Ez tenyleg az Ibolya!
2015. aug. 8. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem.

A barátod annyira nem volt képes, hogy a szüleinek megmondja hogy ez egy meglepetésbuli akart lenni, hanem inkább továbbította a bunkózó sms-t? És még te kérsz bocsánatot?

2015. aug. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!