Tenyleg halatlan es bunko lennek?
"Ő erre fel megkérte az anyukáját,hogy hadd legyen náluk egy családi vacsora a névnapom alkalmából." ->Téged ez nem bántott,hogy elfelejtette,de utána akkor hirtelen eszébe jutott?Vagy ez hogy működött?
"Elég rossz kedvem volt,nehéz napom volt"->ugye nem bunkóztál,mielőtt hazamentél volna?
Nem voltál bunkó,ennek így kellett történnie.
Sajnálom a mamádat,ezt a másik család is megérthetné.
Ha nekeme gyszer ilyen bulit szerveztek volna,amikor anyukám a kórházba került,hát esküszöm még szakítottam is volna,ha nem értik meg,hogy a saját rokon a fontos...
Van még egy lényeges kérdés. Tudta az anyuka/nagymama, hogy miért nem mentél, amikor elkezdtek hisztizni? Mert nem mindegy. Ha nem, csak azt gondolták, hogy fogtad magad, és nem mentél, akkor valóban bunkónak tűnhetsz a szemükben.
Bocsánat, én is ismerek jó pár kevésbé toleráns embert is, de egyikről sem tudom elképzelni, hogy a fenti szituban, ha tudja, hogy végül miért nem mentél, szóval tudja az okokat, akkor balhézott, meg hálátlanozott volna.(Én azt gondolom, bár lehet, hogy rosszul, hogy amikor a barátod megkapta anyukája sms-ét, az anyuka nem tudott a körülményekről, csupán a tényről, hogy nem mentél.)
Szerintem ne izgulj, ha találkozol legközelebb a nagyival, megköszönöd, hogy annyit fáradt, de pont akkor történt a nagyiddal ez meg ez. (ha ezt őszintén, kedvesen mondod, nem tudom elképzelni, hogy ne enyhüljön meg a helyzet. Bocsánatot nem kell kérni)
Ezt nem értem.
A barátod annyira nem volt képes, hogy a szüleinek megmondja hogy ez egy meglepetésbuli akart lenni, hanem inkább továbbította a bunkózó sms-t? És még te kérsz bocsánatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!